in , , ,

Ένα έργο πνοής για την υγεία στο Λασίθι αρχίζει να μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας  κ.  Πολάκη Παύλο ολοκληρώθηκε η διαδικασία της έγκρισης του προεδρικού διατάγματος  από το Συμβούλιο της  Επικρατείας και πλέον  ο Οργανισμός  του Νοσοκομείου βρίσκεται  στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς υπογραφή όπου και  ακολουθεί η έκδοση του ΦΕΚ .
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση
Σήμερα 26/7/2016 μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας  κ.  Πολάκης Παύλος, μας ενημέρωσε  για την πορεία του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, λέγοντάς μας ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της έγκρισης του προεδρικού διατάγματος  από το Συμβούλιο της  Επικρατείας και πλέον  ο Οργανισμός  του Νοσοκομείου βρίσκεται  στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς υπογραφή όπου και  ακολουθεί η έκδοση του ΦΕΚ .
Ένα έργο πνοής για την υγεία αρχίζει να  μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Το Υπουργείο υγείας, η 7η ΥΠΕ, η Διοίκηση του «Διαλυνάκειου» Νοσοκομείου Νεαπολέως και  η Διοίκηση του συλλόγου οι ¨φίλοι του παιδιού της Κρήτης¨, οι οποίοι είναι και οι δωρητές του οικοπέδου για την ανέγερση του κέντρου, μέσα από τη μεταξύ μας συνεργασία, συμπορευόμενοι θα συνεχίσουμε κάθε προσπάθεια, θα συντονίζουμε κάθε δράση και θα παρεμβαίνουμε όπου και όποτε χρειαστεί για την επιτάχυνση της ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου για την υγεία, τόσο για το Νόμο Λασιθίου και την Κρήτη όσο και για την Νότια Ελλάδα.
 
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου   Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος
 
     Παντιέρας Νικόλαος        Χουρδάκης Γεώργιος