in ,

Θέλουμε την διοικήτρια μας.

Δεν το βάζουν κάτω οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Νεάπολης και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις, πορείες, λαϊκές συνελεύσεις ακόμα και καταλήψεις.
Οι εργαζόμενοι στο «Διαλυνάκειο» γνωρίζουν από αγωνιστικές κινητοποιήσεις πολύ καλά και θεωρούν άδικο για τη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος την ώρα αυτή να έχει αφεθεί στην κυριολεξία ακέφαλο και να δημιουργούνται προβλήματα στη λειτουργία του. Είναι δε τόσο έντονο το πρόβλημα στο διοικητικό τομέα, όπου η μια εργαζόμενη που εκτελεί και χρέη λογιστηρίου, θα μετακινηθεί στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.
Οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι, αν δεν επιστρέψει στη διοίκηση του Νοσοκομείου η κ. Λία Μοσχοβιτάκη, τότε θα υπάρξει πρόβλημα και με το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας.
Χθες το μεσημέρι στην έκτακτη γενική συνέλευσή τους αποφάσισαν να στείλουν στον Υπουργο Υγείας επιστολή και να ζητήσουν το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο για τους ίδιους από την επιστροφή στην διοίκηση της πρώην αναπληρωτή διοικητή.
Η διευθύντρια της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείου γιατρός κ. Ελένη Μακρή έχει ξεκαθαρίσει ότι δε μπορεί να υπογράφει θέματα οικονομικής φύσης, οπότε το νοσοκομείο αδυνατεί να προχωρήσει σε προμήθειες με αποτέλεσμα το πρόβλημα καθημερινά να διογκώνεται.

 

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ