in ,

Νεκρός 56χρονος στο κέντρο της πολης

Τραγικό συμβάν στο κέντρο της πόλης.

 

56χρονος  βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του στην οδό Στ. Κόρακα στον Αγίου Νικόλαο  το βράδυ της Παρασκευής μετά από καταθέσεις γειτόνων για άσχημη μυρωδιά από το χώρο στον οποίο διέμενε.

6 3 15 nekros 3

Συχνά τον  βοηθούσαν  φρόντιζαν γείτονες οι οποίοι διαπιστώνοντας ότι δεν έπαιρνε από το σημείο που του άφηναν συνήθως το φαγητό του, μπήκαν στην έννοια, ο ιδιοκτήτης των δωματίων πλησίασε το δωμάτιο στο οποίο έμενε και του έκανε εντύπωση η άσχημη μυρωδιά, ενημέρωσε την αστυνομία, άνοιξαν τον χώρο και βρήκαν το νεκρό τον 56χρονο. Λιγο αργότερα μεταφέρθηκε στο  στο νοσοκομείο για νεκροψία νεκροτομή.

6 3 15 nekros 2

Ο 56χρονος έμενε μόνος και  οι κάτοικοι της γειτονιάς κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που ουδέποτε δημιουργούσε προβλήματα. Οι πρώτες εκτιμήσεις μέσο της αστυνομία κάνουν λόγο για καρδιολογικά προβλήματα.

Τις συνθήκες ερευνά η αστυνομία.

ΘΑΝΟΣ Κ.

ΣΥΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

10 3 2015

Το Φωνη εν  μετά την συγκεκριμένη δημοσίευση δέχθηκε με πολλούς τρόπους σωρεία λεκτικών επιθέσεων πολλές εκ των οποίων με τρόπο άκομψο τις οποίες αφήνουμε ασχολίαστες.

Προχωρήσαμε στην απαλλαγή από το θέμα των χαρακτηρισμών που ενόχλησαν οικία του πρόσωπα και που με καλοπροαίρετο τρόπο μας ζητήθηκε να κάνουμε.

Ξεκαθαρίζουμε σαν συντακτική ομάδα και προσωπικά ο ίδιος ο υπεύθυνος του άρθρου ΘΑΝΟΣ Κ. ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλαμε ή δεν επιδιώξαμε να προσβάλουμε την μνήμη του εκλιπόντος.

Οι τραγικές ειδήσεις σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών είναι πάντα πολύ άσχημες και ο ρόλος των ανθρώπων της επικοινωνίας καταντά άχαρος και σκληρός.

Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιήσαμε ήταν αυτολεξεί χαρακτηρισμοί  των επίσημων πηγών μας από τις οποίες πάντα διασταυρώνουμε τις δημοσιεύσεις μας.

Στους οικείους του ευχόμαστε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

ΘΑΝΟΣ Κ.

 

Σ.Σ 2 το αρχικό κείμενο παραμένει στο αρχείο μας.