in , , , ,

Οι πιο όμορφες βιτρίνες της αγοράς του Αγ. Νικολάου είναι: [PICS]

Ολοκληρώθηκε η επιλογή των τριών πιο όμορφα στολισμένων βιτρινών για τις φετινές εορτές από την  επιτροπή που είχε συσταθεί  με την ευθύνη του Εμπορικού συλλόγου Αγίου Νικολάου.
7 1 16 1ο (2) p2
 
Το πρώτο, από τα τρία βραβεία που δόθηκαν φέτος για πρώτη φορά από τον Εμπορικό σύλλογο,  θα κερδίσει το κατάστημα λευκών ειδών ΖΑΧΑΡΙΑ που και πέρυσι είχε διακριθεί για την καλύτερη βιτρίνα του.
7 1 16 2ο p3
Το δεύτερο βραβείο θα απονεμηθεί στο κατάστημα πυροτεχνημάτων, στολισμών και διακόσμησης ΓΙΑΝΝΗΣ στην Επιμενίδου
7 1 16 3ο p4
ενώ και το τρίτο βραβείο θα πάει σε κατάστημα στον ίδιο δρόμο και είναι αυτό με την γυναικεία μόδα και τα αξεσουάρ Queen.
 
Τα καταστήματα αυτά επιλέχτηκαν από τα μέλη της επιτροπής, όπως είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Οδυσσέας Παπαδάκης, για την πρωτοτυπία τους, τα υλικά που χρησιμοποίησαν και το συνολικό αποτέλεσμα της εικόνας που είχε η βιτρίνα τους. «Σίγουρα δεν ήταν εύκολη η διαδικασία της επιλογής και σίγουρα μπορεί να γίνει δυσκολότερη αν τα καταστήματα της πόλης μας προσπαθούσαν ακόμα πιο πολύ στο θέμα της διακόσμησης τους, όπως βέβαια αν προσπαθούσε και περισσότερο ο Δήμος ώστε όλη η πόλη και η περιοχή να έχει πιο όμορφη εικόνα όλες τις ώρες της ημέρας.
 
Τις επόμενες μέρες θα επισκεφθούμε τα καταστήματα μαζί με τον ΠΑΟΔΑΝ που ευχαριστούμε ξανά για την βοήθεια του και προσωπικά τον πρόεδρο του Χάρη Αλεξάκη  όπως ευχαριστούμε και τα τοπικά μμε ΑΝΑΤΟΛΗ, Λατώ 103,3 και www.fonien.gr για την προσφορά των διαφημιστικών τους πακέτων σαν δώρο στις επιχειρήσεις που έλαβαν τα βραβεία φέτος.» είπε.
 
Αναφορικά δε με τις εκπτώσεις που ξεκινούν από την Δευτέρα στα καταστήματα είπε πως αυτές έτσι και αλλιώς υπάρχουν προς το καταναλωτικό κοινό ενώ σχολίασε την περιοχή έως το ΠΑΣΧΑ μεγάλη φέτος με την κίνηση να αναμένεται να κάνει λίγο πιο μεγάλη κοιλιά από άλλες χρονιές.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ