in , , , , ,

Πετράκη, …για ένα Λασίθι ισότιμο δυναμικό και πρωτοπόρο

ΔΗΛΩΣΗ Της υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχου ΛασιθίουΠελαγίας Πετράκη
Με το Συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» του Σταύρου Αρναουτάκη


Η εξαιρετική απήχηση που είχε η δημόσια πρόσκληση μου για συστράτευση και συνεργασία όλων των προοδευτικών και δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας,  γύρω από ένα βασικό πρόγραμμα ισόρροπης και βιώσιμης ανάπτυξης του νομού μας  και στήριξης της κοινωνίας μας,  δείχνει ότι οι συνθήκες είναι ώριμες για το σοβαρό, για το αναγκαίο αυτό εγχείρημα.
Διευκρινίζω σχετικά ότι και η συγκυρία είναι ευνοϊκή αφού βρισκόμαστε στην αρχή της κατάρτισης του περιφερειακού προγράμματος Κρήτης και του τομεακού προγράμματος του υπουργείου του ΕΣΠΑ 2015 -2020.
Τώρα είναι η ώρα των επιλογών και των προτάσεων, τώρα χρειάζεται και πιάνει τόπο, περισσότερο από ποτέ,  η συνεργασία, η συστράτευση και συμβολή όλων.
Η παράταξη μας ήταν και είναι πάντα ανοικτή σε άλλες προτάσεις και ιδέες, σε δημιουργικές συνθέσεις, σε όλες τις προοδευτικές λύσεις και πολιτικές.
Αλλά και στο ευρύτερο πλαίσιο η συστράτευση θα ενισχύσει αποφασιστικά τον αγώνα για αποκέντρωση και ισχυροποίηση της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης και τον αγώνα για ανατροπή της νεοφιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής, της πολιτικής της λιτότητας και των ανισοτήτων.
Συμπατριώτισσες  και Συμπατριώτες, 
Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και με σεβασμό στις ιδιαίτερες απόψεις του καθενός και της καθεμιάς,   σας προσκαλώ να ψηφίσετε την Κυριακή το συνδυασμό μας «ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ»  με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη και να συμμετέχετε στα επόμενα πέντε χρόνια στον αγώνα και την προσπάθεια για την υλοποίηση του κοινού μας προγράμματος.
Για να βγάλουμε την κοινωνία μας από την κρίση και την αγωνία,   για να ανθίσει και πάλι το χαμόγελο και η ελπίδα,  για να κάνουμε πράξη όλοι μαζί το όραμα για ένα Λασίθι ισότιμο δυναμικό  και πρωτοπόρο, ένα Λασίθι αντάξιο της ιστορίας, του πολιτισμού και των ανθρώπων του.