in , ,

Πρώτη μεγάλη ηθική και πολιτική ήττα του Δημάρχου κ.Ζερβού, παρών από Μουδατσάκη

…γράφει ο Βασίλης Χατζηδάκης
 
Πρώτη μεγάλη ηθική και πολιτική ήττα του Δημάρχου κ.Ζερβού. Στο ζήτημα της επένδυσης υβριδικού αντλησιοταμιευτήρα στο Βραχάσι, ξέμεινε απο επιχειρήματα, κατάφερε να ενώσει όλη την αντιπολίτευση, να καπελώσει ένα τοπικό Συμβούλιο και να μετράει απώλειες και μέσα στο συνδυασμό του.
 
Οριακά και με τη διπλή ψήφο του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου, απέρριψε τη πρόταση προσφυγής συλλόγων και φορέων εναντίον μιας περιβαλλοντικά επιζήμιας επένδυσης, από την οποία μόνοι ωφελημένοι θα ήταν οι επενδυτές.
Η ιδεοληψία του “κάθε επένδυση, για καλό”, βολεύει μια χαρά και τους κομματικούς του προσανατολισμούς, και τις ομάδες συμφερόντων εντός συνδιασμού αλλά και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ειδική μνοία θα κάνω στο γιατρό κ. Νίκο Μουδατσάκη, ο οποίος ήταν πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος.
_D200161
 
Παρά τις πιέσεις της παρατάξεως, δήλωσε ένα περήφανο ΠΑΡΩΝ, αφού δεν μπόρεσε να πειστεί για τη σκοπιμότητα και της οφέλειες της συγκεκριμένης επένδυσης.
Στον ΟΚΥΔΑΝ (κοινωνικός τομέας), όπου προεδρεύει τον έχω γνωρίσει από κοντά.
Είναι ένας άνθρωπος με διάθεση για προσφορά και νομίζω ότι αν τον αφήσουν, θα παράγει θετικό έργο, μέσα βέβαια στα όρια που του επιτρέπει το αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο του Καλλικράτη , η υποχρηματοδότηση των Δήμων και τα ιδεολογικά μοτίβα της πλειοψηφίας Ζερβού.