in , ,

Πόση κοροϊδία ακόμα;;; φτάνει!!! Η κραυγή της μάνας τα λέει όλα.

 

Το δαιδαλώδες γραφειοκρατικό σύστημα της χώρας για μια ακόμα φορά χτυπά τους απροστάτευτους πολίτες και ταλαιπωρεί μικρά παιδιά τα οποία ξανά μεταφερθούν ακόμα και με Ι.Χ σε άλλο νοσοκομείο του νομού.

 

Η κραυγή της μάνας τα λέει όλα «Θα πάμε στην Ιεράπετρα, κλείνει πάλι η παιδιατρική του Αγίου Νικολάου, θα μας βγάλουνε την πεταλούδα από το χεράκι της μικρής και θα χρειαστεί να την τρυπήσουν ξανά εκεί, ήμαρτον πια»

 

Η διαδικασία της ανάληψης θέσης του γιατρού από την Ικαρία στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου μέσω του Βενιζελίου νοσοκομείου Ηρακλείου  ακόμα δεν έχει ξεπαγώσει αν και όλα έδειχναν ότι το θέμα είχε πάει την κατεύθυνση της υλοποίησης του.

 

Ο γιατρός είναι στην Κρήτη πήγε και στο ΓΝΑΝ αλλά δεν μπορεί να καλύψει εφημερίες γιατί απουσιάζει μια ΥΠΟΓΡΑΦΗ η όποια και τον καταχωρεί σαν γιατρό στο νοσοκομείο του Ηρακλείου μέσω του οποίου και αποσπάται στον Αγιο Νικόλαο. .

Και για όλη αυτή την κατάντια της χώρας και της ανικανότητας και αναποτελεσματικότητας διαφόρων υπηρεσιών και υπεύθυνων  ταλαιπωρούνται μικρά παιδιά και ολόκληρες οικογένειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ίσως γίνει προσπάθεια από την διοίκηση του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ώστε τα δύσκολα περιστατικά να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

 

ΘΑΝΟΣ Κ.