in , , , , ,

Συνεδρίασε το Δ.Σ του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

Θα υποβληθεί πρόταση συμμετοχής στο πρόγραμμα άθληση για όλους αποφάσισε μεταξύ άλλων στο χθεσινό του Δ.Σ ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου ώστε αν δοθεί η δυνατότητα σε ομάδες πολιτών να αθληθούν και να βοηθήσουν την φυσική τους κατάσταση και υγεία. 

Ακόμα σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο ΚΑΛΥΔΩΝ θα διοργανωθεί φέτος για πρώτη χρονιά μια σειρά αθλητικών εκδηλώσεων ώστε αν τονιστεί το κομμάτι του θαλάσσιου αθλητικού τουρισμού και συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί η εβδομάδα Θαλάσσιου αθλητικού αθλητισμού με την προοπτική να αποτελέσει νέο θεσμό για την περιοχή. 
Ακόμα το Δ.Σ αποδέχθηκε την πρόταση του Preston Barry Frederickκαι θα του παραχωρηθεί ο χώρος της πινακοθήκης για να παρουσιάσει μια έκθεση ζωγραφικής. Ακόμα θα παραχωρηθεί η πινακοθήκη μετά από αίτημα του κ. Βασίλη Φιορετζάκη ώστε να παρουσιαστεί μια ομαδική έκθεση των εκπαιδευτικών που διδάσκουν οικιστικά από την περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου.
 Το Δ.Σ αποφάσισε ακόμα να διαθέσει χρήματα για την αγορά μουσικών οργάνων που χρειάζονται και οι δύο φιλαρμονικές, Αγίου Νικολάου και Νεάπολης και να ενισχύσει κάποιες από τις δράσεις του 5ου παιδικού φεστιβάλ. 
Τα μέλη του συμβουλίου του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. συζήτησαν και διάφορα άλλα ζητήματα που αφορούν τόσο την συμμετοχή σε κοινές δράσεις με πολιτιστικούς – αθλητικούς συλλόγους και φορείς όπως και θέματα διαδικαστικά που αφορούν την ίδια την λειτουργία του οργανισμού.
ΘΑΝΟΣ Κ.