in , , , , , ,

Το χρωστούσαμε στην Ελούντα. video – fotos

Τη Δευτέρα το απόγευμα τελέστηκε ο Αγιασμός στα νέα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρίας «Europlan» στην Ελούντα.
Τα καλαίσθητα και άκρως τεχνολογικά, έξυπνα, γραφεία βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο της Ελούντας και αποδεικνύουν ότι οι απλές γραμμές και οι έξυπνες ιδέες στηριγμένες στην τεχνολογία για την προστασία του περιβάλλοντος δείχνουν τον δρόμο των κατασκευών σήμερα.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος, ενώ παραβρέθηκε και ο εφημέριος της Ελούντας πατήρ Σταύρος Κατσογρεσάκης.
Ο Σεβασμιότατος συνεχάρη τους  ιδιοκτήτες Γιώργο Γουναλάκη, Γιάννη Μαρίνο και Μιχάλη Χωραφά, που σε καιρούς δύσκολους, με την ποιότητα των κατασκευών τους και την εργατικότητά τους δείχνουν να αντιστέκονται στην κρίση. «Όποιος είναι καλός στη δουλειά του και πιστεύει στους συνεργάτες του, δεν θα χαθεί», σημείωσε.
_D200047 p3 _D200053 p4
Επίσης μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, που λόγω φορτωμένου προγράμματος, δεν μπόρεσε να παραστεί.
Ο κ. Γουναλάκης, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την τιμή ανέφερε πως «το γραφείο αυτό ήταν κάτι που η εταιρία χρωστούσε στην περιοχή της Ελούντας. Για πολλά χρόνια η εταιρία δραστηριοποιείται στην Ελούντα, σε μια εποχή αρκετά δύσκολη, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου, Γιάννη Μαρίνο και Μιχάλη Χωραφά, να κάνουμε το βήμα αυτό που το χρωστάμε στον τόπο. Η Ελούντα μας έχει βοηθήσει και στηρίξει πάρα πολύ, είναι ένα τόπος στον οποίο έχουν επενδύσει πάρα πολλοί και μας έχουν προτιμήσει ακόμα περισσότεροι και δημιουργήσαμε ένα γραφείο αντάξιο των όσων έχουμε πάρει από την Ελούντα».
S1560003 p5 _D200043 p2
Επίσης ευχαρίστησε «τους συνεργάτες του γραφείου, τους ανθρώπους που τόσα χρόνια στηρίζουν με την εργασία τους την εταιρία. Είναι δε πολύ σημαντικό να θυμάσαι πως ξεκίνησες πριν χρόνια και να βλέπεις τώρα  στα πρόσωπα των συνεργατών σου την πορεία αυτή και ακόμα πιο σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά τους να βρίσκονται ανάμεσά μας και να δείχνουν το μέλλον. Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι γι’ αυτή την μέρα και ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε πιο καλά από ό,τι δείχνουν ότι πάνε έως σήμερα», πρόσθεσε.
Στον Αγιασμό είχαν προσκληθεί όλοι οι μηχανικοί της εταιρίας και το διοικητικό προσωπικό της. Στην συνέχεια παρετέθη δείπνο στο εστιατόριο «Αριάδνη» στην Ελούντα.


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ