Έγκριση πίστωσης για την ολοκλήρωση του έργου στο Αεροδρόμιο Σητείας

Έγκριση πίστωσης για την ολοκλήρωση του έργου στο Αεροδρόμιο Σητείας
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim

Κατόπιν συνεχούς συνεργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη και των αλλεπάλληλων επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες εγκρίθηκε η  πίστωση του έργου «Νέο κτίριο Αεροσταθμού και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου στο Δημοτικό Αερολιμένα Σητείας».

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε πίστωση ύψους 12,5 εκατ. ευρώ που αφορά το Α’ εξάμηνο που σε κάθε περίπτωση σηματοδοτεί την συνέχιση και  ολοκλήρωσή του  έργου. 
Αναφορικά με την θετική αυτή εξέλιξη ο κ . Πλακιωτάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που το κρίσιμο ζήτημα της χρηματοδότησης του αεροδρομίου Σητείας  μπαίνει στην τελική ευθεία. Η έγκριση της πίστωσης ύψους 12.5 εκατ. Ευρώ από τον αρμόδιο Υπουργό  εξασφαλίζει τη συνέχιση των εργασιών στον αερολιμένα Σητείας και την ολοκλήρωση τους. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στην Ανατολική Κρήτη  και ένα πάγιο αίτημα των φορέων και κατοίκων της. 
Η λειτουργία  του θα αποτελέσει  μία νέα αρχή και με δυναμική ανάπτυξης για την περιοχή μας.  Η ικανοποιητική κάλυψη  του συνόλου των επιβατικών αναγκών   θα συμβάλει καθοριστικά στην τουριστική προβολή της Σητείας και  της Κρήτης γενικότερα,  με δυνατότητα αρτιότερων υπηρεσιών και καλύτερων επιδόσεων στο μέλλον που δεν θα υπολείπονται σε τίποτα των λοιπών διεθνών αερολιμένων. 
Το σύγχρονο αεροδρόμιο της Σητείας , ένα έργο κομβικής σημασίας , θα παίξει στρατηγικό ρόλο στην ανάπτυξη της Ανατολικής Κρήτης και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. ». 
anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50 4-11-geseex50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban