in , , , ,

Ένα ολόκληρο χωριό σε μια κοινή προσπάθεια

Πολύ ζεστά και με διάθεση συνεργασίας βλέπουν τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη το ερχόμενο Σάββατο τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Έξω Λακωνίων. Πενήντα περίπου μέλη του- και όχι μόνο -συγκεντρώθηκαν την Κυριακή ώστε να συντονιστούν όλα τα πόστα για την συναυλία του συντοπίτη τους και να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στην φιλοξενία των πολλών θεατών που αναμένονται.
Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου θέλουν όλα να πάνε καλά και όλοι όσοι επιλέξουν την συναυλία του Γιάννη Χαρούλη και των συνεργατών του να περάσουν καλά. Έχουν φροντίσει για τα πάντα, το παρκάρισμα, το φαγητό, τα ποτά, την ασφάλεια ακόμα και για τουαλέτες.
Οι διοργανωτές παρακαλούν το κοινό να προαγοράσει τα εισιτήρια από τα σημεία:  Cafe «In The Cup»,  Cafe «Ζυγός», Πολυχώρος «Περίπου» και Beach Bar «River».
Γενική είσοδος 13 €,  άνεργοι και φοιτητές 11 € και παιδιά έως 10 ετών δωρεάν.
Ενημερώνουν επίσης τους φίλους του Γιάννη Χαρούλη να μη φέρουν γυάλινες συσκευασίες με υγρό περιεχόμενο, που έτσι και αλλιώς δεν επιτρέπονται βάσει νόμου στις εξωτερικές συναυλίες και, αν εντοπιστούν στον έλεγχο,  θα δεσμεύονται στην είσοδο από την ομάδα ασφαλείας της συναυλίας.
Όλοι οι κάτοικοι, φίλοι και μέλη του Συλλόγου, του χωριού, όλων των ηλικιών φροντίζουν καθημερινά τις λεπτομέρειες.
Περιμένουν το κοινό το Σάββατο το βράδυ για μια ξεχωριστή μοναδική καλοκαιρινή συναυλία με την μουσική παρέα του συντοπίτη τους, που κάνει λαμπρή καριέρα στην οδό της καλής Ελληνικής μουσικής.
17 6 16 xaroylis
 
ΘΑΝΟΣ Κ.