in

Αλίτσε Καμπέλο: η Ιταλίδα μούσα του Μοράτα! [PICS]

Τέλος της φάσης των “16” του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ταυτόχρονα “τέλος” για την κάτοχο του τροπαίου στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις (2008, 2012) Ισπανία, με την εθνική Ιταλίας να την “καθαρίζει σαν αυγό” στο Παρίσι (2-0) και τα μίντια στην Ιβηρική χερσόνησο να κάνουν λόγο για το οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου.
Αν νομίζεις όμως ότι ξέρεις τα πάντα για το μεγάλο ντέρμπι που έγινε στο Παρίσι το απόγευμα της Δευτέρας, ο Larrys σε διαβεβαιώνει πως… πλανάσαι πλάνην οικτράν αφού το καλύτερο παρασκήνιο αναφορικά με αυτή τη μεσογειακή κόντρα το γνωρίζω μόνο εγώ.

Ποιά είναι η “πικάντικη” λεπτομέρεια που έμαθα και θα τη μοιραστώ μαζί σου; Μα φυσικά ότι στις εξέδρες του “Stade de France” καθόταν μία 21χρονη καλλονή που η καρδιά της ήταν χωρισμένη στα δύο. Από τη μία πλευρά είχε να υποστηρίξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της και από την άλλη τον αγαπημένο της ο οποίος ήθελε να “ματώσει” τα δίχτυα της εστίας του Τζανλουίτζι Μπουφόν φορώντας τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας!

Αυτή δεν είναι άλλη από την Αλίτσε Καμπέλο, με την 21χρονη μοντέλα από την Βενετία να συνιστά εδώ και μερικούς μήνες αχώριστο ζευγάρι με τον Άλβαρο Μοράτα (πρώην της Γιουβέντους και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης) και να αγωνιά στις εξέδρες έχοντας δίπλα την καλύτερή της φίλη και σύντροφο του Σιμόνε Τζάτζα, Κιάρα Μπιάζι (Μοράτα και Τζάτζα είναι πολύ καλοί φίλοι όπως και οι σύντροφοί τους).

Τι άλλο χρειάζεται να ξέρεις για την “μούσα” του πρώην Γιουβεντίνου; Λατρεύει τη μόδα και ό,τι αφορά νέες τάσεις ρούχων και αξεσουάρ (fashion blogger), στο πλαίσιο της δουλειάς της ως μοντέλου ταξιδεύει συχνά σε διάφορα μέρη του κόσμου (πρόσφατα επισκέφτηκε την Σαντορίνη για διαφήμιση επώνυμης μάρκας εσωρούχων και δήλωσε κατενθουσιασμένη από το ελληνικό νησί) ενώ όποτε της δινόταν η ευκαιρία παρακολουθούσε διά ζώσης ματς των Τορινέζων.

Ο Άλβαρο Μοράτα της είχε αφιερώσει ένα σημαντικό γκολ του σε παιχνίδι για το Coppa Italia κόντρα στην Μίλαν ενώ η απόδειξη του μεγάλου έρωτα που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα ζευγάρι είναι πως τον περασμένο μήνα ο 23χρονος φορ την σύστησε επίσημα στη μητέρα του, Σουζάνα, και οι τρεις τους δεν είχαν πρόβλημα να δημοσιεύσουν στα social media φωτογραφίες που είναι όλοι μαζί.

Φυσικά, το παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία δεν ήταν το μοναδικό στο οποίο βρέθηκε δίπλα στον αγαπημένο της η Αλίτσε Καμπέλο (κόρη του ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας Campello Motors), αφού είχε βρεθεί και στο “Stade de Nice” στον αγώνα κόντρα στην Τουρκία, όπου ο Μοράτα είχε σκοράρει δις και τον είχε ανταμείψει δίνοντάς του ένα γλυκό φιλί στις εξέδρες.

“Είμαι τόσο υπερήφανη για σένα… Με τιμάει που σε βλέπω να μεγαλώνεις ποδοσφαιρικά αλλά και ως άνθρωπος… !!! Πάμε Αλβαρίτο”, είχε γράψει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της στο Instagram η σέξι Ιταλίδα, μετά το καλύτερο παιχνίδι του Μοράτα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας, απέναντι στους Τούρκους.
Ένα είναι το σίγουρο μετά το Ιταλία-Ισπανία. Με τέτοια ερωτοχτυπημένη σύντροφο στο πλευρό του, ο Άλβαρο Μοράτα έχει βρει το καλύτερο γιατρικό και την πιο γλυκιά παρηγοριά.Έχει κανείς αντίρρηση; Αν ναι (λέμε τώρα), ο Larry σου παρουσιάζει την Αλίτσε Καμπέλο μέσα από 24 φωτογραφίες:

 
Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθείτε την Αλίτσε Καμπέλο μέσω social media, επισκεφτείτε τη σελίδα της σε Facebook, Twitter και Instagram.
sport24.gr