in , ,

Απολογείται ο 73χρονος που πυροβόλησε τη γυναίκα του

Βελτίωση παρουσίασε χθες η κατάσταση της υγείας της 62χρονης που παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων μετά τον τραυματισμό της από πυροβόλο όπλο στο θώρακα το πρωί της Δευτέρας.

«Η γυναίκα έχει αποσωληνωθεί και η κατάσταση της κρίνεται σταθερή. Το επόμενο 24ωρο είναι σημαντικό και θα συνεχίσει να παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» δήλωσε ο αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Ζουρίδης. Οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της 62χρονης που τραυματίσθηκε στο θώρακα από τον πρώην σύζυγο της το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο των Χανίων.

Απολογείται σήμερα ο 73χρονος

Ο 73χρονος πρώην σύζυγος της 62χρονης, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Χανίων προκειμένου να απολογηθεί. Κατά την πρώτη του παρουσία ενώπιον της δικαιοσύνης ο 73χρονος είχε δηλώσει μετανιωμένος, ενώ απέδωσε τον πυροβολισμό και τον τραυματισμό της γυναίκας του στην «κακιά» στιγμή.
Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου είχε αναφέρει πως «υπήρχαν οικονομικές και οικογενειακές διαφορές εδώ και χρόνια και δυστυχώς η ένταση ήρθε στο αποκορύφωμα με το χθεσινό περιστατικό».

Πηγή: haniotika-nea.gr