in , , ,

Απόσταση και διάσταση απόψεων

Πρόσφατα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ για τα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή της Νεάπολης εν τω μέσω και της προεκλογικής περιόδου σχολίασε πως το κλίμα στην περιοχή είναι καλό για τον συνδυασμό του.

Ο πρώην πρόεδρος του Τ.Σ της Δημοτικής Κοινότητας της Νεάπολης Γιάννης Τσιχλής, όπως είναι ήδη γνωστό μιλάει με άλλο συνδυασμό ενόψει των εκλογών του Μαΐου ενώ  και οι δύο δυνατοί Δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής Μιχάλης Μαρής που είχε διατελέσει αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα Νεάπολης αλλά και ο Δημοσθένης Μεθυμάκης που έχει την ευθύνη της περιοχής της Νεάπολης  έχουν δηλώσει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι. 
Ο Δημήτρης Κουνενάκης δήλωσε εν τω μεταξύ ότι και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι που προέρχονται από τον συνδυασμό του, στηρίζουν την νέα προσπάθεια που ο ίδιος κάνει άσχετα εάν δεν θα είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. «Έχουν εκφράσει την στήριξη τους στον συνδυασμό μας για τις επόμενες εκλογές  και είναι προφανές ότι μας στηρίζουν» είπε ο χαρακτηριστικά. 
Η ΑΝΑΤΟΛΗ ρώτησε σχετικά και τους δύο και έλαβε τις απαντήσεις ο οποίες ακόμα και στην πρώτη τους ανάγνωση δεν συνάδουν με το κλίμα που ο Δήμαρχος έχει στο μυαλό του
. «Παραιτήθηκα από αντιδήμαρχος, όχι από τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου, μένω ενεργός και έως το τέλος της παρούσας Δημοτικής αρχής θα συνεχίσω. Σε ότι αφορά τις ερχόμενες εκλογές έχω δηλώσει ότι δεν θα είμαι υποψήφιος ενώ ούτε και έχω συμμετάσχει σε καμία συζήτηση από την οποία να απορρέει η στήριξη μου οπουδήποτε.» σχολίασε ο Μιχάλης Μαρής.
Από την μεριά του ο Δημοσθένης Μεθυμάκης είπε πως αισθανόμενος την ευθύνη απέναντι στον κόσμο που τον επέλεξε παραμένει στην θέση του Δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού από τον οποίο έχει εκλεγεί. Σε ότι δε αφορά την επόμενη περίοδο δεν έχει κάνει καμία δήλωση υποστήριξης σε κανένα.
«Έχω αναλάβει και έχω δεσμευτεί να βοηθήσω την περιοχή της Νεάπολης για μια σειρά από θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αυτό θα κάνω από την θέση που βρίσκομαι έως το τέλος της παρούσας δημοτικής περιόδου. Η συμμετοχή μου σε κάποιο ψηφοδέλτιο δεν είναι  σήμερα στις προτεραιότητες μου, όμως  ήμουν και θα είμαι ενεργός πολίτης και παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις ζυμώσεις και συζητήσεις που γίνονται σε επίπεδο κοινωνίας για τα αυτοδιοικητικά και όχι μόνο θέματα.» είπε.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ