in , , ,

Απόψε στο TERRASSA, άκουσε το.

Ο Δημήτρης Βαβουναράκης ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους επαγγελματίες με περγαμηνές Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες θα βρεθεί για δύο βραδιές στο Bar του TERRASSA   Restaurant στο ξενοδοχείο ADRAKOS στα Λενικά προς Ελούντα 

για δύο βραδιές το Σάββατο αύριο 5  και το επόμενο  12 του μήνα σε δύο δημιουργικές βραδιές στις οποίες ο κάθε ένας θα μπορεί να βρεθεί και να δει από κοντά τον τρόπο σύνθεσης και παρασκευής ενός κοκτέιλ. 

«Αυτό που διαφέρει είναι μερικοί άνθρωποι που εργαζόμαστε στην δημιουργία των ποτών έχουμε αποφασίσει να γίνουμε πολλοί καλοί σε αυτό που κάνουμε και αυτό να γίνει χρειάζεται αγάπη, εκπαίδευση, παιδεία και γνώση, πολύ γνώση, προσωπικά έχω σπουδάσει διαιτολόγια και διατροφή άλλοι συνάδελφοι έχουν τελειώσει χημεία ή και βιολογία, και μέσα αο τις γνώσεις αυτές μπορείς να γίνει πολύ πιο καλός αρκεί πάντα να αγαπάς αυτό που κάνεις και να σέβεσαι τον άνθρωπο που θα σε εμπιστευτεί να του φτιάξεις ένα ποτό.» είπε. 

Σε ότι αφορά την δημιουργία των μοναδικών κοκτέιλ τόνισε ως αυτά γίνονται με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και με την χρίση για τα αρώματα ακόμα και βοτάνων ή χόρτων που παράγει η Κρητική φύση σε πληθώρα. 

Είπε ακόμα ότι ένας επαγγελματίας πρέπει να είναι καλός και στην επικοινωνία του με αυτός που έχει απέναντι, να είναι διακριτικός, να έχει κατανόηση και αγάπη για ότι κάνει. Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα κοκτέιλ το οποίο θα είναι μέσα σε ένα  μεγάλο μπολ περιτριγυρισμένο από κόκκινα τριαντάφυλλα, τότε το βράδυ του Σαββάτου να βρίσκεστε στο TERRASSA   Restaurant στο ξενοδοχείο ADRAKOS στα Λενικά.

 Κοκτέιλ που θα έχει την υπογραφή του χώρου και το οποίο θα αναγνωριστεί με την υπογραφή του ίδιου στον μενού των επισήμων κοκτέιλ με το όνομα που θα του δοθεί εκείνη την βραδιά. Θέα μοναδική, μουσική ανάλογη της περιόδου που περνάμε, δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου με γεύσεις δροσερές και αποκαλυπτικές και …τα λέμε στο Adrakos.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ