in ,

Αυτό είναι το οικογενειακό δέντρο του Τραμπ

Οι συγγενείς του Ντόναλντ Τραμπ που μίλησαν στο τετραήμερο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Οχάιο του Κλίβελαντ ήταν τόσοι πολλοί που δύσκολα μπορούσε κάποιος να χάσει το μέτρημα. Εξάλλου ο ίδιος έχει παντρευτεί τρεις φόρες και έχει πέντε παιδιά από 10 έως 38 ετών.
Η ιστοσελίδα Vox πρόσφατα δημοσίευσε έναν πίνακα με το οικογενειακό δέντρο του μεγιστάνα:

 

View image on Twitter

Σύμφωνα με αυτό, ο υποψήφιος πρόεδρος με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα είναι γιος του Φρεντ και της Μαίρη-Αν Τραμπ και έχει τέσσερα αδέλφια: Την Μαριάν Τραμπ Μπάρυ που είναι 79 ετών, ο Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ που πέθανε το 1981 σε ηλικία 43 ετών, την Ελίζαμπεθ Τραμπ-Γκρο που είναι 74 ετών και τον Ρόμπερτ Τραμπ που είναι 68.
Ο 70χρονος Ντόναλντ έχει κάνει με τη σειρά του τρεις γάμους με: την Ιβάνα Τραμπ, με την οποία έκανε τρία παιδιά (τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ), την Μάρλα Μάπλς, με την οποία έκανε την Τίφανι Τραμπ, και τέλος την Μελάνια Τραμπ που γέννησε τον Μπάρον Τραμπ.
Κατά καιρούς, τα τέκνα του μεγιστάνα έχουν απασχολήσει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ επί παραδείγματι δέχτηκε πρόσφατα κριτική για το γεγονός ότι αντέγραψε μέρος του λόγου που έβγαλε από το βήμα του Εθνικού Συνεδρίου από άρθρο εφημερίδας.
Όσον αφορά τις κόρες του, οι περισσότεροι από εσάς ίσως γνωρίζετε την Ιβάνκα. Ο Τραμπ έχει κατά καιρούς κάνει τους Αμερικανούς τηλεθεατές να αισθανθούν πολύ άβολα, λέγοντας πως θα έβγαινε ραντεβού μαζί της εάν δεν ήταν κόρη του. Ίσως όμως να αγνοείται την μικρότερη αδελφή της, την Τίφανι.
Η Τίφανι είναι 22 χρονών και πρόσφατα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Το 2011 είχε κυκλοφορήσει ένα ποπ τραγούδι με το όνομα «Like a Bird» (σαν πουλί), που περιλαμβάνει στίχους όπως: «είσαι όμορφος και μου στέλνεις tweets, μωρό μου κάνεις “μπιμπ μπιμπ μπιμπ”».


huffingtonpost.gr