Δήμος Αγίου Νικολάου, πως ψηφίζω.

Δήμος Αγίου Νικολάου, πως ψηφίζω.
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim

Λίγες ώρες πριν οι κάλπες των αυτοδιοίκητηκων εκλογών ανοίξουν και πολλοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θα ψηφήσουν και ποιους μπορούν να επιλέξουν για να διοικήσουν τον Δήμο τα επόμενα 5 χρόνια.

Το δεδομένο στον Δήμο του Αγίου Νικολάου είναι ότι αποτελείται από δυο πρώην Δήμους, Αγίου Νικολάου και Νεάπολης και μια κοινότητα την κοινότητα Βραχασίου. 
Όλοι οι ψηφοφόροι θα μπορούν να επιλέξουν  λοιπόν πέρα από τους δημοτικούς συμβούλους των τοπικών τους διαμερισμάτων και αυτούς του τοπικού τους συμβουλίου και ακόμα ένα από τις δημοτικές κοινότητες ανάλογα με το που ψηφίζουν.
 Ο Καλλικράτης έχει δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα κοινό μεγάλο Δημοτικό συμβούλιο το οποίο αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από όλο το νέο Δήμο.
 Έτσι λοιπόν όσοι ψηφίζουν στον Άγιο Νικόλαο και στα χωριά του πρώην Δήμου Αγίου Νικολάου, θα μπορούν να επιλέξουν  έως τρείς υποψήφιους του Αγίου Νικολάου και ένα επιπλέον από τις δημοτικές κοινότητες Νεάπολης ή Βραχασίου και να επιλέξουν και τους υποψηφίους των τοπικών διαμερισμάτων ο αριθμός των ψήφων για το κάθε διαμέρισμα αναγράφεται πάνω στο ψηφοδέλτιο. 
 Αντίστοιχα ο ψηφοφόρος του πρώην Δήμου Νεάπολης ψηφίζει έως τρεις υποψηφίους της εκλογικής του περιφέρειας και έναν ή από τον Άγιο Νικόλαο ή από το Βραχάσι. Ακόμα πρέπει να επιλέξει και τους ανθρώπους που επιθυμεί για την τοπική κοινότητα της Νεάπολης. 
Τέλος οι ψηφοφόροι της πρώην κοινότητας Βραχασίου θα επιλέξουν ένα από την περιοχή του Βραχασίου για το Δημοτικό συμβούλιο, και έναν ή από την Νεάπολη ή από τον Άγιο Νικόλαο ενώ θα επιλέξουν ακόμα δύο για την Δημοτική κοινότητα του Βραχασίου. 
 Με γνώση και με ψυχραιμία και με το  καλό ζύγισμα του νού και με την ευθύνη που όλοι οι δημότες έχουμε ώστε να επιλεγούν οι καλύτεροι για τον κάθε ένα από μας που θα διαχειριστούν τις τύχες του τόπου μας για τα επόμενων πέντε χρόνια να πάμε στο εκλογικό μας κέντρο και να κάνουμε το καθήκον μας σαν ενεργοί και συμμετοχικοί πολίτες.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50 4-11-geseex50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban