in , , ,

Δημοσιογράφοι από κεντρικά μ.μ.ε. επισκέφθηκαν τον Αγιο Νικόλαο

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του Agios Nikolaos Cliff Diving οι διοργανωτές με επίκεντρο την εξωστρέφεια προσκάλεσαν στην πόλη του Αγίου Νικολάου δημοσιογράφους από τα κεντρικά μμε της Αθήνας αλλά και από τα κεντρικότερα της Κρήτης. Από την Αθήνα τελικά και με βάση την περίοδο του Αυγούστου  ήρθαν δημοσιογράφοι και φωτογράφοι, από τον όμιλο της REAL, της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ.
 
Οι δημοσιογράφοι είχαν το περιθώριο να μιλήσουν με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό μετά την επίσκεψη τους στην Σπιναλόγκα και να τον ρωτήσουν διάφορα θέματα που αφορούν τον Δήμο και την ευρύτερη περιοχή καθώς και να αντλήσουν όλη την πληροφορία σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται για την ένταξη της Σπιναλόγκας στα μνημεία που προστατεύει η UNESCO.
Οι δημοσιογράφοι που παρακολουθήσαν το 2ήμερο στην λίμνη έμειναν κατενθουσιασμένοι από την διοργάνωση και την φυσική ομορφιά της περιοχής, στοιχεία τα οποία σαφώς και θα συμπεριλάβουν στις δημοσιεύσεις τους στο επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Εν τω μεταξύ το πρώτο βράδυ της παραμονής τους εδώ την Παρασκευή 26 του μήνα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Οδυσσέας Παπαδάκης, θέλοντας να δείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον του εμπορικού κόσμου της περιοχής στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να διοργανώσει εκδηλώσεις που ξεπερνούν τα όρια της περιοχής ανέλαβε την πρωτοβουλία και κάλεσε τους δημοσιογράφους για ένα μια ρακή σε ταβέρνα της πόλης του Αγίου Νικολάου.
 
Εκεί μαζί με τον γραμματέα του συλλόγου Βαγγέλη   Χατζηδάκη είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους δημοσιογράφους και να τους ενημερώσουν για θέματα που αφορούν το τοπικό εμπόριο, τις πολύ καλές τιμές στην τοπική αγορά, την ανάγκη να αναπτυχθούν πρωτοβουλίες για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου   όπως άπωσης και της ενίσχυσης των δράσεων για την προβολή του τόπου και στην χώρα.  «ήταν το  λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε και να δείξουμε ότι σε παρόμοιες δράσεις που γίνονται στην περιοχή μας σαν εμπορικός κόσμος θα πρέπει να βοηθάμε και να στηρίζουμε. Άλλωστε σαν τόπος φιλόξενος κανονικά θα έπρεπε να μαλώνουμε μεταξύ μας για το ποιος από όλους θα κεράσει τους επισκέπτες μας μια ρακή.» σχολίασε και αναφερόμενος στους διοργανωτές και σε όσους βοήθησαν για να γίνει αυτή η δράση είπε πως νοιώθει υπερήφανος που ο τόπος μας έχει τέτοιους δραστήριους ανθρώπους.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ