Δυο σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις στη Νεάπολη, video

Δυο σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις στη Νεάπολη, video
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim

Δυο σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις θα φιλοξενηθούν στη Νεάπολη τον επόμενο μήνα και για την καλύτερη προετοιμασία και τον συντονισμό των λεπτομερειών έγινε σύσκεψη στο Δημοτικό κατάστημα με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων και ομάδων πολιτών.

   Την ερχόμενη Πέμπτη  το μεσημέρι προερχόμενοι από την Σητεία θα τερματίσουν στην πλατεία της Νεάπολης οι ποδηλάτες των 10 ομάδων που συμμετέχουν στον διεθνή αγώνα που θα γίνει στην Κρήτη. 
Στην πλατεία της πόλης αναμένονται περίπου 350 αθλητές και συνοδοί των ομάδων που συμμετέχουν με τους πρώτους να τερματίζουν περίπου στις 12.30 και τους τελευταίους μια ώρα αργότερα. 
«Είναι μια σημαντική διοργάνωση η οποία περνά από τον Δήμο μας και συγκεκριμένα τερματίζει στη Νεάπολη  και είναι για εμάς μια ακόμα δοκιμασία για να αποδείξουμε ότι μπορούμε σαν τόπος να φιλοξενήσουμε και να διοργανώσουμε σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις. Σε αυτό βοηθούν πάντα όλοι οι τοπικοί φορείς, οι σύλλογοι οι ομάδες ανθρώπων και οι εθελοντές.» είπε ο Γιώργος Ξένος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος. 
Ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματοποιείται μετά από 20 χρόνια, είναι ο τέταρτος στα χρονικά και θα στηριχτεί κατά το μετρό του δυνατού από όλους.   
Στην διοργάνωση της υποδοχής των ομάδων και στην εκδήλωση της απονομής θα συμμετέχουν όλοι οι τοπικοί φορείς της Νεάπολης, ο εμπορικός σύλλογος, οι ΝΕΟΙ Νεάπολης, η ΑΕΝ, ο ΑΟΛ, την υποδοχή με παραδοσιακούς χορούς θα φροντίσει «Το σπίτι της Τέχνης» ενώ το αστυνομικό τμήμα και γενικότερα όλη η δύναμη της τοπικής αστυνομίας του νομού την ήμερα αυτή θα είναι σε πλήρη εξέλιξη για την οδική ασφάλεια του αγώνα. 
Την επόμενη μέρα οι αθλητές θα ξεκινήσουν από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου και από το επαρχιακό δίκτυο θα κατευθυνθούν προς το Ηράκλειο.  
 «Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβληθεί η πολη της Νεάπολςη διεθνώς μέσα από αυτή την αθλητική εκδήλωση και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να αποδείξουμε την φιλοξενία μας.» είπε ο Δήμαρχος που επίσης ήταν παρόν στην συνάντηση που έγινε στη Νεάπολη με τον ρόλο του νέου ιδρυθέντος ποδηλατικού ομίλου της πόλης να είναι ιδιαίτερα σημαντικός.   
Στην ίδια συνάντηση δημιουργήθηκε μια επιτροπή που θα αναλάβει την οργάνωση των πρώτων αγώνων στίβου που θα φιλοξενηθούν στον στίβο του γήπεδο της Νεάπολης. Και σε αυτή την διοργάνωση τον γενικότερο συντονισμό μετρά από επιθυμία του Δημάρχου θα έχει ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Νεάπολης Δημοσθένης Μεθυμάκης. 
Την Κυριακή των Βαιών 13 Απριλίου ο στίβος του γηπέδου της Νεάπολης θα μπει για πρώτη φορά στο καλεντάρι των διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ  με την διοργάνωση των παγκρήτιων αγώνων  παίδων και πανπαίδων. «Σε όλη την διάρκεια της ημέρας πάνω από 300 και πλέον  αθλητές από όλη την Κρήτη θα αγωνιστούν στους αγώνες αυτούς  που για εμάς σαν Δήμος είναι το πρώτο και πολύ σημαντικό στοίχημα ώστε να καταξιωθεί ο στίβος της Νεάπολης στις επίσημες διοργανώσεις του ΣΕΓΑΣ.» σχολίασε ο Δήμαρχος ζητώντας από  όλους την μέγιστη συμμετοχή ώστε η Νεάπολη να αποδείξει ότι μπορεί να φιλοξενήσει τόσο κόσμο σε όλα της τα επίπεδα.  
 «Με δεδομένη την εξασφάλιση από τον ΣΕΓΑΣ της μεταφοράς των αθλητών από όλη την Κρήτη και με το γεγονός ότι η Νεάπολη σαν προορισμός γεωγραφικά είναι πολύ καλός είμαστε σίγουροι ότι ο στίβος της πόλης ξεκινά την παρουσία του στις αναγνωρισμένες διοργανώσεις.»  είπε ο που έχουν συνεργαστεί καις το παρελθόν με τους τοπικούς φορείς δηλώνουν από τώρα σίγουροι για την επιτυχία των αγώνων. 
Τόσο ο εμπορικός σύλλογος όσο και οι υπόλοιποι φορείς της Νεάπολης θα συνεργαστούν ώστε η πόλη να φιλοξενήσει τους αγώνες αυτούς και να αποδείξει ότι στις μεγάλες προκλήσεις λέει ναι.
κειμενο φωτογραφιες βιντεο ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50 4-11-geseex50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban