in , , , ,

Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας μας, στηρίζουμε και βοηθάμε. AUDIO – VIDEO

 
 
Οι σύγχρονοι ένστολοι και δη οι αστυνομικοί -που καθημερινά οι πολίτες συναντούν και παρακολουθούν το έργο τους, καθώς κινούνται στους ίδιους χώρους- έχουν μια τεράστια διαφορά από τους παλαιότερους.
Είναι πολύ πιο κοινωνικοί, πιο επικοινωνιακοί, οι πολίτες τους πλησιάζουν πιο εύκολα και κυρίως δε δίνουν την εντύπωση ότι είναι υπεράνω όλων.
Σαφώς και το καθήκον τους πολλές φορές δημιουργεί μια κάποια απόσταση, η οποία καλό είναι να υπάρχει, διότι -όπως και να το κάνουμε- οι άνθρωποι που υπηρετούν την τάξη θα πρέπει και αυστηροί να είναι, όταν και όπου πρέπει, και να δείχνουν ίση αντιμετώπιση απέναντι σε όλους.
Πλέον, μέσω των συλλογικών τους οργάνων, συλλόγων και ομάδων προβαίνουν σε δράσεις στηρίζοντας την κοινωνία και χωρίς να περιορίζονται στον εργασιακό τους χώρο.
21 5 16 φραγκακης
Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών ή αλλιώς Ι.Ρ.Α Νομού Λασιθίου αριθμεί σχεδόν 150 αστυνομικούς -από τους περίπου 250 που υπηρετούν στο Λασίθι. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρός της κ. Κώστας Φραγκάκης, τους τελευταίους μήνες με τις δράσεις μας, καθώς και αυτές που έχουν γίνει πριν καιρό, συγκεντρώσαμε τρόφιμα και ρουχισμό, τα οποία και δόθηκαν τα Χριστούγεννα στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού της Νεάπολης. Συγκεντρώσαμε τρόφιμα και ρουχισμό για ανάλογο σκοπό και το Πάσχα, τα οποία και μοιράστηκαν ανάλογα και στα τρία Κοινωνικά Παντοπωλεία των πόλεων του Νομού μας.
21 5 16 ΑΓΩΝΑΣ
«Τώρα», συνέχισε, «συνδιοργανώνουμε με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Σητείας και την συμμετοχή του Δήμου Σητείας στις 5 Ιουνίου ποδοσφαιρικό αγώνα στο Εθνικό Στάδιο Σητείας, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Νοσοκομείο Σητείας για την αγορά εξοπλισμού, που θα εξυπηρετεί σε καθημερινές ανάγκες τους συμπολίτες μας. Σημείο προπώλησης εισιτηρίων- ενίσχυσης της προσπάθειάς μας στον Άγ. Νικόλαο είναι το κατάστημα ένδυσης- αξεσουάρ μόδας “Glamour”, Σοφ. Βενιζέλου 19.
Πρόσφατα δε πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου προκειμένου να λάβουν χώρα ανάλογες εκδηλώσεις και στις υπόλοιπες πόλεις του νομού για όμοιο σκοπό».
Είναι παραπάνω από εμφανές ότι τα μέλη της Ένωσης, σαν άνθρωποι που ζουν εδώ έχουν τις ίδιες ευαισθησίες με όλους εμάς ακόμα και σε ζητήματα που το ίδιο το κράτος έχει αφήσει την τύχη τους…


ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ