in

Είναι 5, και έχουν κατακτήσει τα social media

Με την πρόοδο της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια και την εμφάνιση των μέσων κοινωνικής ενημέρωσης, υπάρχουν κάποια νέα, αναδυόμενα αστέρια στον κόσμο των διασημοτήτων.
Μερικοί μάλιστα ακολουθούν το φαινόμενο, «Η επίδραση Kardashian». Η Kim Kardashian αυτοσυστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό, στο MySpace και είχε 856 οπαδούς το 2006.
Πλέον στο έτος 2016, έχει πάνω από 45 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter και πάνω από 69 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram. Αναμφισβήτητα έχει γίνει πηγή έμπνευσης για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα social media για να αποκτήσουν φήμη.
Δείτε παρακάτω 5 καυτές διασημότητες που έχουν κατακτήσει τα social media
Mercedes Terrell
babe-month-mercedes-terrell9
Με 367.000 οπαδούς στο Instagram και πάνω από 47.000 οπαδούς στο Twitter, η Mercedes Terrell έχει φανατικό κοινό που την στηρίζει στις μάχες που δίνει μέσα στο ρινγκ.
Arielle Vandenberg
Arielle-Vandenberg
Με 705.000 οπαδούς στο Instagram, η Arielle Vandenberg δεν είναι η τυπική hottie στα social media. Ενώ άλλοι προσπαθούν να αποκτήσουν τη φήμη και την αναγνώριση με σέξι φωτογραφίες, η Arielle έχει δημιουργήσει διάφορα ενδιαφέροντα sites όπως το Vine με 1,6 εκατομμύρια οπαδούς.
Lira Mercer
Lira-Galore
Δεν θα δυσκολευτεί κανείς να πιστέψει ότι η Lira ήταν κάποτε μια εξωτική χορεύτρια. Ενώ άλλες γυναίκες προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν από το παρελθόν τους και το χορό, η Lira Mercer δεν έχει μιλήσει ποτέ γι ‘αυτό σαν να ήταν μια επαίσχυντη εμπειρία. Αντίθετα, η ίδια δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της από τις ημέρες που η δουλειά της ήταν ο χορός λέγοντας «ήταν απλά μια εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Instagram. Ήμουν στη δουλειά, συνήθιζα να χορεύω και ήταν απλά μια εικόνα».
Με 2,7 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram και 160.000 οπαδούς στο Twitter, δεν φαίνεται να ανησυχεί για την υπερέκθεση.
Nicole Mejia
Nicole-Mejia
Η Nicole Mejia έχει 1,4 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram και πάνω από 57.000 οπαδούς στο Twitter. Είναι λάτρης της καλής φυσικής κατάστασης.
Abigail Ratchford
Abigail-Ratchford
Αμερικανίδα μοντέλο, η Abigail Ratchford, έκανε την πρώτη της είσοδο στο διαδίκτυο το 2013.Οι δημοσιεύσεις περιλαμβάνουν τα πάντα, από σέξι φωτογραφίες μέχρι διαφημίσεις ρούχων και αξεσουάρ.
newmoney.gr