in ,

Ελίζαμπεθ Αρώνη: Η Λασιθιώτισα καλλονή μούσα του Louboutin

Μία Ελληνίδα από την Ιεράπετρα έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας, καθώς πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην Ιταλική Vogue, με την καμπάνια του οίκου Louboutin.

Η μόλις 23χρονη Ελίζαμπεθ Αρώνη ζει και εργάζεται εδώ και πέντε χρόνια στο εξωτερικό, με τις προτάσεις στον χώρο της μόδας να έρχoνται η μία μετά την άλλη. Παρ΄όλο που μεγάλωσε στην Ιεράπετρα της Κρήτης, η ίδια αναζήτησε την τύχη από νωρίς στο Βερολίνο, όπου μόλις τελείωσε την σχολή υποκριτικής.

Έχοντας κάνει πολλές φωτογραφήσεις για νυφικά, καλλυντικά, κοσμήματα και ρούχα, η καλλονή έκανε το ντεμπούτο της με την καμπάνια του οίκου Louboutin στην Ιταλική Vogue.

Η Ελίζαμπεθ μίλησε στο star.gr για τις εντυπώσεις της στην βιομηχανία της μόδας και για την καθημερινότητά της.

«Πίστευα ότι θα με κοιτάνε με μισό μάτι λόγω της ελληνικής καταγωγής μου, αλλά τελικά έπεσα έξω. Είχα πολύ άγχος και δεν ήξερα αν θα με δεχτούν θετικά στη γερμανική αγορά. Είναι πολύ απαιτητικοί. Ευτυχώς όλα κύλησαν πολύ θετικά για μένα και έχω κλείσει σημαντικές δουλειές».

«Υπάρχουν διαστήματα που έχω 20 με 30 κάστινγκ την ημέρα, και τρέχω από τη μια άκρη του Βερολίνου στην άλλη. Όμως δεν με πειράζει, γιατί αγαπάω πολύ αυτό που κάνω και γνωρίζω πολύ καλά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο μας».

Η πανέμορφη Κρητικιά έχει περάσει και από το catwalk, συμμετέχοντας στην τελευταία εβδομάδα μόδας του Βερολίνου.

  • Tο shooting της Vogue 

Φωτογραφίες: Facebook, Vogue Italia

ΠΗΓΗ: bovary.gr