in , , ,

Ελεύθερος ο Αγιονικολιώτης του κυκλώματος με 50.000 εγγύηση

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκε ο Αγιονικολιώτης επιχειρηματίας, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης που απασχόλησε τις τελευταίες μέρες την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, η σύζυγος του φερόμενου ως αρχηγού και ο επιχειρηματίας, αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ ο καθένας, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τους δύο που αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους και με σημαντική χρηματική εγγύηση, οι εκπρόσωποι της Δικαιοσύνης έκριναν ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει άμεση εμπλοκή τους στην υπόθεση.

 Παράλληλα, για τη γυναίκα φαίνεται να έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι είναι μητέρα 4 ανήλικων παιδιών, εκ των οποίων το μικρότερο μόλις 2,5 ετών. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται πως ο Αγιονικολιώτης επιχειρηματίας είχε συλληφθεί μαζί με άλλα πέντε άτομα από περιοχές του Ηρακλείου και η Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση που είχε σύνθετες δράσεις τοκογλυφικού χαρακτήρα.

ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ
www.anatolh.com