in , , , ,

Επίσκεψη της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας στην Τοπική Κοινότητα Βραχασίου

Υποψήφιοι της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης  με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Μανόλη Θραψανιώτη  και τους υποψήφιους  περιφερειακούς συμβούλους Αβραμάκη Μανόλη, και Μαρή Μιχάλη επισκέφτηκαν την τοπική κοινότητα Βραχασίου και συζήτησαν με τον πρόεδρο Γ.Φθενάκη και την τοπική  σύμβουλο Αστρουλάκη Κατερίνα.


Εκ μέρους της τοπικής κοινότητας τέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην ανάγκη για οριστική λύση για το λιμάνι του Σισιου με μελέτη- βυθομέτρηση- χρηματοδότηση και στη μελέτη για τη διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου Σισίου Μιλάτου. 
Υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στη χαριστική κατάργηση του παραλιακού δρόμου από τον κο Δεικτάκη. Ακόμη αναφέρθηκαν στην ανάγκη ανάδειξης του ιστορικού μνημείου  του Σπηλαίου της Μιλάτου,  στην προσπάθεια δημιουργίας νέου σχολικού κτιρίου στο Σίσι και στην ανάγκη κατασκευής γηπέδου για να εξυπηρετήσει τις αθλητικές ανάγκες της περιοχής.

Από την πλευρά της αντιπροσωπίας της ΡΣΚ τονίστηκε η ανάγκη αντιμετώπισης των γενικών προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία του νομού Λασιθίου, στα θέματα κυρίως της Υγείας της ανεργίας και των εργασιακών σχέσεων , στον τουρισμό , στην παραγωγική ανασυγκρότηση, στην Εκπαίδευση, στη βελτίωση του οδικού δικτύου κλπ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τους εκπροσώπους  της ΡΣΚ, για τις καταστροφικές επιπτώσεις που επιφυλάσσεται για την περιοχή απο την κατασκευή του υβριδικού έργου στο Αζιλακόδασος καθώς και τις επιδράσεις στον υδροφόρο ορίζοντα της περιοχής από την ολοκλήρωση των έργων για το φράγμα Αποσελέμη. 

16.05.14

Το γραφείο τύπου