in , , ,

Ευελπιστούμε ότι το παράδειγμα τους , θα βρει μιμητές

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, και ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου (Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν)  κ. Νίκος Μουδατσάκης, ευχαριστούν τα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, για την ευγενική προσφορά – ιδιαίτερα το τελευταίο εξάμηνο- εδεσμάτων που διέθεσαν μέσω του Φιλανθρωπικού Σωματείου : «Φίλοι Ατόμων Τρίτης Ηλικίας» της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου-Ενορίας Αγίας Τριάδος, για την κάλυψη αναγκών απόρων συμπολιτών.
 
Σε μια εποχή, που οι ανθρώπινες αντοχές δοκιμάζονται , είναι αν μη τι άλλο παρήγορο-  όπως αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση- ο δήμαρχος  Αγίου Νικολάου,  ότι επιχειρήσεις ευαισθητοποιούνται, προσφέροντας τα μέγιστα, για την ικανοποίηση της πλέον ζωτικής ανάγκης-εκείνης του «επιούσιου άρτου» – του καθημερινού φαγητού, που διατίθεται για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Ο ίδιος ευχαρίστησε τους επιχειρηματίς κ.κ. : Πολεμαρχάκη  (Blue Marine),  Γιώργο Αλεξανδράκη –(Saint Nicolas Bay), Μαμιδάκη Τζίνα (Minos Beach) Κριτσωτάκη Μαν (Ερμής- Κοράλ), Τυράκη -Μαρκάκη Γ. Santa Marina , για την εθελοντική προσφορά τους.
Ευελεπιστούμε –πρόσθεσε- ότι το παράδειγμα τους , θα βρεί μιμητές τόσο  στην ενότητα των συγκεκριμένων εταιριών – αλλά και του εμπορικού κόσμου,  που καθημερινά ανταποκρίνεται διαθέτοντας είδη ένδυσης –υπόδησης και καθημερινής χρήσης  για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Αντώνης Εμμ. Ζερβός
 
Ο πρόεδρος τουΟ.Κ.Υ.Δ.Α.Ν
Νικόλαος Μουδατσάκης