in , , , , , ,

Ευχαριστώ απο την Πελαγία Πετράκη.

Η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη με το συνδυασμό ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ, έκαμε την ακόλουθη δήλωση.


Ευχαριστώ τους εκλογείς της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου που με την ψήφο τους έδωσαν στο συνδυασμό μας ένα σημαντικό προβάδισμα.
Αυτό σημαίνει ότι θεωρούν  το συνδυασμό μας καταλληλότερο για τη διοίκηση της Περιφέρειας Κρήτης τα επόμενα πέντε χρόνια.
Τους διαβεβαιώνομε ότι εφόσον στις εκλογές της 25ης Μαΐου όπως πιστεύομε και όπως δείχνουν τα πράγματα εκλεγούμε, θα δικαιώσομε στο ακέραιο τις προσδοκίες τους.
Το αποτέλεσμα των εκλογών στο Νομό μας περιέχει και ένα άλλο μήνυμα: Την επισήμανση για το αναπτυξιακό έλλειμμα του Νομού μας και το αίτημα για την κάλυψη του.
Λάβαμε και σεβόμαστε πλήρως και το μήνυμα αυτό και διαβεβαιώνομε όλους τους πολίτες του Νομού μας ότι, όπως προβλέπεται στο πρόγραμμα μας και όπως δεσμευτήκαμε θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα εργαστούμε εντατικά για το στόχο αυτό.
Ήδη προετοιμάζομε το έδαφος (ωρίμανση  έργων, μελέτες κ.λ.π.) για τα έργα και τις δράσεις που απαιτούνται, ενώ το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) και τα τομεακά επιχειρησιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020 και τα άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία θα αξιοποιηθούν μεθοδικά για τη χρηματοδότηση και υλοποίηση τους.
Παράλληλα θα στηρίξομε αποφασιστικά την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις που δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και τονώνουν την αγορά, ενώ όπως επίσης έχομε δεσμευθεί θα δώσομε μεγάλη βαρύτητα στις δράσεις και τις δομές υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Στις 25 Μαΐου ζητούμε την ψήφο σας και σε όλη τη διάρκεια της επόμενης θητείας τη στήριξη σας για να πραγματοποιήσομε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το όραμα μας για ένα ΛΑΣΙΘΙ  ΙΣΟΤΙΜΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ.
ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΣΙΘΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ, ΙΣΣΟΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.