Ευχαριστώ απο τον Γιάννη Γουλιδάκη

Ευχαριστώ  απο τον Γιάννη Γουλιδάκη
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 10-6-xylaki155x49 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim
Οφείλω να σας ευχαριστήσω δημοσίως  όλους εσάς τους συμπολίτες μου του ΛΑΣΙΘΙΟΥ.
Και οφείλω να το κάνω έμπρακτα με την στάση ,τις  θέσεις  και τις πράξεις μου την επόμενη πενταετία μέσα από το περιφερειακό συμβούλιο ΚΡΗΤΗΣ., η όπου αλλού.

Η προσπάθεια κορυφώνεται την ΚΥΡΙΑΚΗ  και θα υπάρξει συνέχεια σε  όσα από το 2010 δεσμεύτηκα ,αμέσως  από το πρωί της Δευτέρας των εκλογών.
Η φωνή σας μέσα από τον δικό μου λόγο ενισχύθηκε  με την  ψήφο σας κατά πολύ μεγάλο ποσοστό που ξεπερνάει το  20% συνολικά ,αντίθετα με την σημαντική μείωση της δύναμης της πλειοψηφίας των συνυποψηφίων μου.
Έχω  συνηθίσει να συνεργάζομαι άριστα με  όλους τους αναγκαίους  παράγοντες υπηρεσιακούς και πολιτικούς για την αποπεράτωση κάθε εξελισσόμενου έργου  αλλά και κάθε άλλης  δραστηριότητας που αφορά τις παραχωρημένες αρμοδιότητες στις περιφέρειες. Θα συνεχίσω δυναμωμένος να  διεκδικώ αυτονόητα αιτήματα όπως την παραχώρηση των αρμοδιοτήτων που δεν εκχωρήθηκαν αλλά και νέων απαραίτητων για την βελτίωση της διοίκησης  και της  ποιότητας ζωής των ΚΡΗΤΩΝ.
Θα διεκδικήσω για το ΛΑΣΙΘΙ συνολικά αλλά και για κάθε δήμο ξεχωριστά όσα έχουν  ήδη δρομολογηθεί  και όσα  με συνέργειες εντάξουμε στο νέο Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης, το νέο ΕΣΠΑ 2015-2020.
Γνώμονας μου πώς ότι καλό γίνεται κάπου στο ΛΑΣΙΘΙ είναι καλό για όλο  το ΛΑΣΙΘΙ.
Θα συνεχίσω να τηρώ το συμβόλαιο μου μαζί σας και θα επαυξήσω την δυνατότητα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης  σε όσους τομείς μού αναθέσετε  η και σε όσους αντιληφθώ ότι μπορώ να συμβάλω με την αποκτηθείσα εμπειρία μου και το επιστημονικό πεδίο δράσης μου.
Ποτέ δεν αρκέστηκα σε διακοσμητικούς ρόλους και όσοι τίτλοι μου αποδόθηκαν από συλλογικές δραστηριότητες, συλλόγους , Οικονομικό Επιμελητήριο κλπ τους εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο πάντα για το κοινό καλό. 
Αυτό θα κάνω και τώρα, ακόμα και σε πείσμα ορισμένων κύκλων αδράνειας και στασιμότητας κόντρα σε κάθε αβελτηρία ταράσσοντας τα λιμνάζοντα ύδατα και κινητοποιώντας το απαραίτητο δυναμικό για την επίτευξη στόχων.
Έχω και εγώ ευθύνη να στηρίξω αυτό τον τόπο εκπροσωπώντας  όλους εσάς τους γνωστούς και αγνώστους πολίτες πού στηρίζουν χρόνια τις  προσπάθειές μου για τα κοινά. Η σχέση ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ συνεχίζεται αδιάλειπτα και απρόσκοπτα.
Θα  τα καταφέρουμε μαζί στην μεταμνημονιακή  περίοδο της χώρας και θα βγούμε σε ασφαλή λιμάνια με την ΚΡΗΤΗ σε περίοπτη θέση και τους ΛΑΣΙΘΙΏΤΕΣ πρωτεργάτες ,όπως πάντα και στον τουρισμό από το 1960 και στον πρωτογενή τομέα και να είστε σίγουροι ότι δεν θα υστερήσουμε ούτε στις υποδομές ούτε στην βελτίωση όλων των  τομέων σε παγκρήτιο επίπεδο, βελτιώνοντας  συνεχώς την χαμένη  πριν την αιρετή περιφέρεια ισορροπία  με τις άλλες ενότητες.
Ο σχεδιασμός θα είναι κοινός με τους δήμους και την αντιπεριφέρεια και όλο το πολιτικό προσωπικό του ΛΑΣΙΘΙΟΥ.
Ξεκινήσαμε γερά  από τις αρχές του 2011 συνεχίζουμε ακάθεκτοι, μακριά από μηχανισμούς επιβολής προσώπων κόντρα σε κόλακες και παλαιοκομματικές λογικές, κλίκες, ομάδες, και υπόγειες διαδρομές . Ηρθαμε σε ρήξη με νοοτροπίες και καταθέσαμε τις θέσεις μας σε χαλεπούς καιρούς  όταν άλλοι  με χιλιάδες σταυρούς προτίμησης ποιούσαν την νήσσα η έλαμψαν με την απουσία  τους στις  δύσκολες ώρες της περιόδου 2011-2013,και πού σήμερα δεν έχουν λόγο και παρουσία στα κοινά.
Συνεχίζουμε  μαζί μέχρι το τέλος της πενταετίας και θα έχουμε πολλά να μοιραστούμε στη πορεία.
Καλώ σε συστράτευση  όλους τους ΛΑΣΙΘΙΏΤΕΣ   από την ΚΥΡΙΑΚΗ 25/05/2014 και σε ολη τη διάρκεια της επόμενης πενταετίας.
Η αιρετή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ δεν θα επιστρέψει σε ανθρώπους με νοοτροπίες διορισμένων από κόμματα. Δεν το επιτρέπεται εσείς με την ψήφο σας και το καταδείξατε με την ψήφο της περασμένης ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Απλά επιβεβαιώστε  αυτή την ΚΥΡΙΑΚΗ   με την ψήφο σας την συνέχεια.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ εγκάρδια και ξέρω με ποιο τρόπο θα σας ευχαριστήσω κι εγώ. 

ΓΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50 4-11-geseex50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban