in , , , ,

Ζουν ένα δραμα…

Ένα δράμα ζουν στην κυριολεξία οι εργαζόμενοι στο πρωτοδικείο της Νεάπολης τα τελευταία 24ώρα με το 8χτάωρο στην εργασία τους να φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός και να μην είναι το μοναδικό στοιχείο που τους κάνει την ζωή δύσκολη.

Τέσσερεις μέρες μετά τις εκλογές και ακόμα να εκδοθούν τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας  στα τοπικά συμβούλια των δήμων από την στιγμή που αναγκάστηκαν λόγο συνθηκών να γυρίσουν πίσω 10 χρόνια και να χρησιμοποιούν το παλιό σύστημα με τους πίνακες για να συμπληρώνουν το αποτέλεσμα.
 Στην εποχή του 2014 στην εποχή της ψηφιακής πληροφορίας και του Wi Fi παντού, το κράτος αναγκάζει τους υπαλλήλους να τα γράφουν σε φυλλάδια και σε φυλλάδες που περνούν ακόμα και τα 10 μέτρα τα αποτελέσματα.

 Είναι απόλυτα δικαιολογημένοι οι εργαζόμενοι στην καθυστέρηση της ανακοίνωσης όταν έχουν να βγάλουν τόσο δύσκολα αποτελέσματα με τέτοιο παλαιολιθικό πραγματικά τρόπο ενώ θα πρέπει να τώρα να κάτσουν να αθροίσουν με κομπιουτεράκι τα σύνολα με τον κίνδυνο του λάθους φυσικά να καραδοκεί και έτσι προχωρούν σε διπλές και  τριπλές επαληθεύσεις. «Θέλουμε να είμαστε απόλυτα σωστοί και ακριβείς, πρόκειται για μια διαδικασία που η πίεση δεν βοηθά ούτε και το άγχος επίσης. 

Θέλουμε ότι αποτέλεσμα βγει να είναι απόλυτα σωστό.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του πρωτοδικείου Νεάπολης Γιάννης Γερονυμάκης, ο οποίος τόνισε πως σύντομα θα εκδοθούν όλα τα αποτελέσματα στα τοπικά συμβούλια όλων των Δήμων του νομού Λασιθίου.
ΘΑΝΟΣ Κ.