in , , ,

Η Ιεράπετρα στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη

Στην Ιεράπετρα βρέθηκε το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης όπου έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από κατοίκους και επαγγελματίες.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Κρήτη Πρώτη Δύναμη” συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Πελαγία Πετράκη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο κέντρο της πόλης καθώς και με καταστηματάρχες ενόψει των εκλογών της Κυριακής ενώ επισκέφτηκε και τη Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας. 
Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας εξέφρασαν την αμέριστη στήριξη τους στον περιφερειάρχη και στα μέλη του συνδυασμού της νίκης. 
Ο Σταύρος Αρναουτάκης στις συζητήσεις με τους πολίτες αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιήθηκαν στην περιοχή τους και ανέλυσε τις βασικές αρχές του προγράμματος του συνδυασμού του ειδικά για τον πρωτογενή τομέα δίνοντας έμφαση στις προσπάθειες που έγιναν για την εξωστρέφεια των αγροτικών προϊόντων και τη σύνδεση παραγωγών με τον τουριστικό τομέα με πολλαπλασιαστικά οφέλη και για τους δύο τομείς.
Γρ. Τύπου