in , , ,

Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ 5ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε  στο χώρο του σχολείου η αποχαιρετιστήρια γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Τα παιδία ανέβασαν την θεατρική παράσταση  «Το χαρούμενο λιβάδι» ,με καταπληκτικές ερμηνείες από όλα τα παιδάκια και απολαυστικούς διαλόγους.
Το χειροκρότημα από τους θεατές, ήταν η επιβράβευση για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι, προκειμένου να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα.
  Μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης  ακολούθησε γιορτή που διοργανώθηκε από το Σύλλογο  Γονέων & Κηδεμόνων με πολλή μουσική, ορεκτικά ,ποτά  και γλυκίσματα.
Τα παιδάκια έλαβαν δώρο μια πετσέτα θαλάσσης για να τα συντροφεύει στο μπάνιο τους ενόψει του καλοκαιριού.
  Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και του πρόεδρου Μανώλη Γεροντή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις νηπιαγωγούς  για την συνεργασία τους κατά την σχολική περίοδο που έληξε αλλά και τους γονείς, οι οποίοι απέδειξαν έμπρακτα όταν χρειάστηκε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο τη στήριξη τους. 
  Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το  κατάστημα «Χνούδι» και ιδιαίτερα την Κα Μαρία Ζαχαριά για τη συμμετοχή της στην απόκτηση του δώρου της γιορτής , το  ζαχαροπλαστείο Πέρφεκτ για την παραχώρηση του σιντριβανιού σοκολάτας, τον κο Γιάννη Μαγουλιανό για τη συμμετοχή του στον μπουφέ, τον Κο Ρούσσο Μπρόκο για την παραχώρηση της ηχητικής κάλυψης και βέβαια όλους όσοι βοήθησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς για την υλοποίηση όλων των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν.
  Ευχόμαστε ένα καλοκαίρι γεμάτο ωραίες στιγμές οι οποίες θα δώσουν δύναμη στα παιδιά μας να συνεχίσουν το Σεπτέμβριο τις σχολικές τους υποχρεώσεις.
Καλό Καλοκαίρι
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ  
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
   5Ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ