in , , , , , ,

Η μονοπωλιακή πολιτική στον Νομό μας ανήκει πλέον στο παρελθόν, παρέμβαση Αϊβαλιώτη σε ανακοίνωση Πλακιωτάκη

Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψη μου μια ανακοίνωση του κυρίου Πλακιωτάκη σχετικά με την δημιουργία καταδυτικού πάρκου στον Αγιο Νικόλαο, τι στην ουσία όμως λέει η ανακοίνωση;
Οτι απλά ο κύριος Πλακιωτάκης ρώτησε σχετικά με την παραχώρηση παροπλισμένου πλοίου για την δημιουργία καταδυτικού πάρκου στον Αγ. Νικολάου Λασιθίου και η απάντηση που πήρε ήταν θετική, μια ερώτηση που μπορούσε να κάνει ο οποιοσδήποτε και να λάβει την ίδια απάντηση.
Γνωρίζοντας λοιπόν για την εξέλιξη του συγκεκριμένου εγχειρήματος καθότι έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για τυχόν εξελίξεις επί των θεμάτων του Νομού μας, ο κύριος Πλακιωτάκης καθόλου τυχαία, έκανε την συγκεκριμένη ανακοίνωση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ώστε να παρουσιαστεί ως ενορχηστρωτής και υπεύθυνος για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου προκειμένου να κερδίσει ψήφους αλλά και την συμπάθεια της κοινωνίας μας.

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν έχει καταβάλει καμιά ουσιαστική προσπάθεια επί του θέματος.
Ποιος όμως είναι υπεύθυνος και σε ποιον πραγματικά χρωστάμε ένα τέτοιο εγχείρημα?


Αυτός που είναι πραγματικά υπεύθυνος για αυτήν την θετική εξέλιξη, είναι ο συντοπίτης μας κύριος Νίκος Κουτουλάκης ο οποίος τα τελευταία 18 χρόνια έχει δώσει στην κυριολεξία ψυχή και σώμα για την υλοποίηση αυτού του έργου καθότι λόγο της φύσεως της δουλειάς του ήταν ο πλέον αρμόδιος να ασχοληθεί με το θέμα έχοντας όραμα και γνωρίζοντας την προσφορά ενός τέτοιου έργου στον τόπο μας. Μάλιστα σε συζήτηση που είχαμε λίγους μήνες πριν ο κ. Κουτουλάκης μου ανέφερε ότι ουσιαστικά η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι η διάθεση παροπλισμένου πλοίου κάτι που έβρισκε απόλυτα σύμφωνο τον ΥΕΘΑ σε μεταξύ τους επικοινωνία.


Αντιθέτως πριν περίπου δυο χρόνια που απευθύνθηκε στον κύριο Πλακιωτάκη για βοήθεια, ούτε φωνή ούτε ακρόαση ούτε παρόμοιες ανακοινώσεις, μόνο υποσχέσεις.


Για ιστορικούς λόγους λοιπόν η αλήθεια πρέπει να λέγεται, δεν είναι σωστό κάποιοι να υποκλέπτουν με παραπλανητικές μεθοδεύσεις τον αγώνα και τις θυσίες κάποιου άλλου προκειμένου το προσωπικό τους όφελος.


Από την άλλη όμως ο κύριος Πλακιωτάκης ο οποίος εκλέγεται ως εκπρόσωπος του Νομού μας από το 2004,μπορεί να μας αναφέρει τι ακριβώς έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στον Νομό μας και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Σητείας, στον Δήμο Ιεράπετρας, στον Δήμο Οροπεδίου και στον Δήμο Αγίου Νικολάου και επίσης ως Αγιονικολιώτης θα ήθελα να γνωρίζω ποιες ήταν οι ενέργειες του κυρίου Πλακιωτάκη ώστε να αποτραπεί η μεταφορά τμήματος του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου στο Ηράκλειο, ποιες ήταν οι ενέργειες του προκειμένου να αποτραπεί το νομοσχέδιο που θέλει την μεταφορά της ΑΣΤΕΑΝ(Κ) στο Ηράκλειο, το οποίο μάλιστα κατατέθηκε από Υπουργό της παράταξης του και κάτι τελευταίο για να μην μακρηγορώ, ποια είναι η τοποθέτηση του στα σενάρια που θέλουν την κεντρική υπηρεσία του ΙΚΑ η οποία βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο να μεταφέρεται στην Σητεία…..?

Υ.Γ. Η μονοπωλιακή πολιτική στον Νομό μας ανήκει πλέον στο παρελθόν!