in , , , ,

Η φωτογραφική μηχανή, ο αέρας και οι…ανεγκέφαλοι.

«Τις φωτογραφίες αυτές μου έστειλε πελάτης των διαμερισμάτων μας μετά από μια ώρα που έφυγε για βόλτα και του πρότεινα να περπατήσει στο όμορφο και γραφικό παραλιακό μας δρόμο προς την λίμνη και στην αγορά της πόλης. Μάλιστα του είπα να μην ξεχάσει να πάρει μαζί του την φωτογραφική γιατί η περιοχή μας είναι γεμάτη ομορφιές για να φωτογραφήσει, μάλλον πως δεν έκανα τελικά καλά όμως. Η εικόνα με τον αέρα και τα ρεύματα είναι άσχημη και κανείς δεν κάνει τίποτα, είναι κρίμα να ζητάει μόνο λεφτά το λιμενικό ταμείο και προκαταβολές, αλλά να καθαρίζει τον “καθρέπτη» της πόλης μας ούτε λέξη.» σημειώνει στην στήλη επαγγελματίας του παραλιακού μετώπου.
 
Ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Γιάννης Κοκκίνης απαντά πως η καθαριότητα γίνεται με το βαρκάκι κάθε πρωί όμως αν ο αέρας είναι έντονος φέρνει στο λιμάνι συνέχεια σκουπίδια, «Θα δούμε αν μπορούμε να αλλάξουμε τις ώρες της καθαριότητας για πιο μεσημέρι που οι επισκέψεις είναι περισσότερες.» σχολίασε στην ΑΝΑΤΟΛΗ.
20 7 16 λιμανι
Σε ότι αφορά τα χρήματα που το λιμενικό ζητάει δεν τα χρησιμοποιεί για κανέναν άλλο λόγο παρά για να κάνει πιο όμορφο και λειτουργικό το ίδιο το λιμάνι, τονίζει. «Με τα χρήματα αυτά πήραμε προσκρουστήρες, διορθώσαμε τα ρεύματα, φτιάξαμε τις τουαλέτες, προφυλάξαμε τους κάδους, βάλαμε κολονάκια για το παρκάρισμα και θέσεις για μοτοσυκλέτες και ποδήλατα, βελτιώσαμε την κατάσταση για την 2η προβλήτα και τόσα άλλα.
20 7 16 λιμανι 2 p2
Αν τώρα μερικοί ανεγκέφαλοι ακόμα αφήνοντα σκουπίδια έξω από τους κάδους να τα παίρνει ο αέρας αυτό να το σκεφτούν οι ίδιοι.» σημειώνει με αγανάκτηση ο ίδιος.
 
Τονίζει τέλος πως καλά θα κάνουν οι επαγγελματίες να μην λένε μόνο τα παράπονα τους αλλά να είναι εντάξει και στις υποχρεώσεις τους.
 
ΘΑΝΟΣ Κ