in , , , , ,

"Θέλω να κάνω ποδήλατο, όπως όλα τα παιδιά."

«Θέλω να κάνω επιτέλους ποδήλατο» είναι η πρώτη επιθυμία του μικρού Αντώνη Μιχάλη Γουλιδάκη μετά το χειρουργείο και τις κρίσιμες 48 ώρες που πέρασαν να δείχνουν ότι η πορεία της υγείας του είναι σε πολύ καλό δρόμο. 

Ο Αντώνης Μιχάλης δεν έχει κάνει ποτέ ποδήλατο ούτε και γυμναστική στο σχολείο από την στιγμή που το πρόβλημα της υγείας του δεν το επέτρεπαν και τώρα αφού όλα πήγαν καλά μετά την επέμβαση που έκανε σε νοσοκομείο στο Βερολίνο   μπορεί να παίξει όπως όλα τα παιδιά. 

Ο ίδιος με περίσσια δύναμη την οποία διοχέτευε σε όλους όσους ήταν στο πλευρό του μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ λέγοντας ότι τις δύσκολες ώρες πίστευε ότι τίποτα δεν μπορεί να κερδίζει την δική του ζωή. 

«Όλα τα χρόνια αυτά που βρίσκομαι από νοσοκομείο σε νοσοκομείο βλέποντας τα υπόλοιπα παιδιά να περνούν τόσο ευχάριστα και να παίζουν τόσο πολύ, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι κάποια μέρα και εγώ το ίδιο θα κάνω. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους μας βοήθησαν και τους ευχαριστώ από την καρδιά μου.» είπε. 

Ο πατέρας του μικρού, Γιάννης Γουλιδάκης, έχοντας το παιδί του βγει από την εντατική και έχοντας δείξει τόσο καλή αντίδραση στην θεραπεία φανερά συγκινημένος δηλώνει έτοιμος να δώσει ακόμα και την ζωή του σε όλους όσους βοήθησαν οικονομικά την οικογένεια του που τόσα χρόνια αγωνίζεται για την υγεία του μικρού τους. «15 χρόνια καθημερινής αγωνίας και άγχους, τόσο χρόνια με τον μικρό μας να δίνει τόσες μάχες, να φτάνει στο σημείο η ζωή του παίζεται 50 50 και πάντα να νικά. Να μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε γιατί αν ο ίδιος δεν ήταν τόσο παλικάρι δεν θα τα καταφέρναμε. 

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους μας στήριξαν, φορείς, συλλόγους, επώνυμους και μη σε αυτή μας την δύσκολη πορεία.» είπε ο ίδιος και τόνισε την σημαντική βοήθεια που προσέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης σε ότι αφορά την προβολή της δικής τους ανάγκης. 

Ο ίδιος όντας σε δύσκολη οικονομική κατάσταση το μόνο που σκέφτεται είναι ότι το παιδί του θα είναι πλέον σαν όλα τα άλλα παιδιά και θα παίζει μαζί τους. «Μακάρι να μπορούσα να ανταποκριθώ σε όλα όσα θέλει ο Αντώνης, μου είναι απίστευτα δύσκολο να του πάρω το ποδήλατο που τόσο επιθυμεί χρόνια τώρα, τα οικονομικά μας είναι τρομερά λίγα και αν δεν μας είχαν βοηθήσει τόσοι άνθρωποι από τις εξετάσεις, τα εισιτήρια, την φιλοξενία δεν θα τα είχαμε καταφέρει να γυρίσουμε στην Ελλάδα  με τον Αντώνη να είναι καλά στην υγεία του. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και μακάρι με την ίδια μου την ζωή να μπορούσα να τους ξεπληρώσω όλα όσα έκαναν για εμάς.» είπε.

Ο μικρός θα παραμείνει ακόμα μερικές μέρες κοντά στο νοσοκομείο ώστε να παρακολουθείται η υγεία του και μετά θα επιστρέψει νικητής στην Ελλάδα για να κάνει τις βόλτες του με το BMX που τόσο θέλει χρόνια πολλά τώρα να αποκτήσει.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ