Θρήνος και οργή για το αγγελούδι: Με έρανο κηδεύτηκε ο μικρός Θανάσης

Θρήνος και οργή για το αγγελούδι: Με έρανο κηδεύτηκε ο μικρός Θανάσης
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim

Με χρήματα που συγκέντρωσαν οι κάτοικοι στα Σκούρβουλα και στις Μοίρες καλύφθηκαν τα έξοδα της κηδείας του μικρού αγοριού το οποίο υπέστη βασανιστήρια.

Τα έξοδα για να οδηγηθεί στην τελευταία κατοικία του κάλυψαν οι κάτοικοι στα Σκούρβουλα και στις Μοίρες για το μικρό αγόρι που βασανίστηκε με καυτό νερό την ίδια την μητέρα του και τον σύντροφο της.

Το ζευγάρι που προφυλακίστηκε αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Οι  φερόμενοι ως δράστες δεν έπεισαν για το σενάριο θανάτου του άτυχου παιδιού.

Συγγενείς του συντρόφου της μητέρας δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τί έγινε ενώ όπως είπαν έξω από το Δικαστήριο, εάν γνώριζαν τι συμβαίνει θα μεγάλωναν εκείνοι το παιδί.

Όπως είπαν οι αδερφές του,δε το συναντούσαν συχνά.Αλλωστε η σχέση της 19χρονης με τον αδερφός υποστήριζαν υπήρχε μόνο 1,5 μήνα. Δύο φορές συναντήθηκαν σε γιορτές στα σπίτια τους.

Ο μικρός Θανασάκης, που δεν είχε ακόμα βαπτιστεί, ήταν ένα καλό, χαρούμενο και ευγενικό παιδάκι. Του άρεσαν τα παιχνίδια και οι αγκαλιές.

Δεν είχε όμως αυτά, αλλά πριν καλά- καλά βγει στη ζωή υπέστη απίστευτα βασανιστήρια που το οδήγησαν σε φρικτό θάνατο.

Από την πλευρά της μητέρας κανείς δεν εμφανίστηκε στα Δικαστήρια. 

Έχει μόνο μια θεία που ζει στις Μοίρες η οποία της είχε κάνει και το προξενιό με τον 29χρονο.
Όπως είπαν οι συγγενείς του αυτή ζούσε στην περιοχή της Αχαίας κι όταν έγινε το προξενιό ο αδερφός της πλήρωσε τα έξοδα και πήγαν οι γονείς του και την παρέλαβαν από το πλοίο μαζί με το παιδί της. 

Την περιγράφουν ως αδιάφορη μητέρα που ποτέ δεν ασχολιόταν με το παιδί αλλά συνεχώς με … τον καλλωπισμό της!

Για τον αδερφό τους λένε: «με αυτό που έγινε χάθηκε το παιδί κι αυτός κατέστρεψε τη ζωή του»

πηγη dreamfm.gr

anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50 4-11-geseex50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban