in , ,

Κάλιο αργά…

 

 

«Επιτέλους μετά την πάροδο δέκα μήνων, προχωρήσαμε σήμερα στην υπογραφή του πρώτου έργου αποκατάστασης υποδομών δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων, αρχικού προυπολογισμού 590.000 ευρώ, ενώ ευελπιστούμε άμεσα -ότι έως τα μέσα Οκτωβρίου- θ΄ακολουθήσει ένα ακόμα έργο της τάξεως των 300.000 ευρώ, που αναμένεται να συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας των πολιτών».

Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης, με γνωστή εταιρεία εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι με γνώμονα την καλή συνεργασία θα επιτευχθεί το δυνατόν συντομότερο η υλοποίηση των έργων που προγραμματίζονται.

Δυστυχώς –όπως ο ίδιος ανέφερε- οι καθυστερήσεις που υπάρχουν αναφορικά με τις υφιστάμενες διαδικασίες του δημοσίου, αποτελούν τροχοπέδη στην δυναμική και διάθεση της νέας δημοτικής αρχής για πρόοδο και ανάπτυξη. Παρόλα αυτά –τόνισε- προσπαθούμε να αντιδράσουμε όσο γρηγορότερα γίνεται παρά τους περιορισμούς που υπάρχουν !

Κατά την υπογραφή της σύμβασης, όπως έκανε γνωστό, συμφωνήθηκε με τον Δ/ντη της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Β. Κοζυράκη, στις αρχές της ερχόμενης  εβδομάδας να  παραδοθεί στους υπευθύνους της εταιρείας, πρόταση που συνάδει με την λογική κάλυψης άμεσων αναγκών , όπως για παράδειγμα η αποκατάσταση κουφωμάτων σε σχολείο της Νεάπολης, που θα πρέπει ν΄αντιμετωπιστεί το ταχύτερο δυνατόν.

Γρ. Τυπου