in , , ,

Καθυστερεί ο στίβος στο γήπεδο της Νεάπολης

Ακόμα δεν έχει παραδοθεί το έργο του στίβου στο γήπεδο της Νεάπολης αν και με βάση τις δηλώσεις των τοπικών φορέων αλλά και του εργολάβου του έργου  που έγιναν στις 15  του Ιανουαρίου έκαναν λόγο για ολοκλήρωση τους εντός 40 ημερών.

 Η καθυστέρηση σύμφωνα με τον υπεύθυνο για τα αθλητικά πράγματα του Δήμου Αγίου Νικολάου, δημοτικού συμβούλου Γιώργο Ξένο, οφείλετε σε κάποιες συμπληρωματικές εργασίες που πρόεκυψαν και χρειάζονται λίγο χρόνο περισσότερο.
 Εν τω μεταξύ έγινε και μεταφορά των σκαμμάτων όπου δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά εξ αρχής. “Δεν πρόκειται να χαθεί μέσα στο χρόνο που απομένει έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες καμία διοργάνωση που θα φιλοξενούνταν στο στάδιο δεν πρόκειται να χαθεί από την στιγμή που δεν είχαμε βιαστεί να αναλάβουμε αγώνες πριν να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την ολοκλήρωση των εργασιών. 
Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στα τέλη του επόμενου μήνα σε συνεργασία πάντα  με τον ΣΕΓΑΣ.” Είπε στην ανατολή ο κ. Ξενος. Στο έργο που ήδη έχει ένα προϋπολογισμό 100.000 θα προστεθούν περίπου 10.000 ακόμα ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες και στην συνέχεια να μπορεί το γήπεδο να φιλοξενήσει και αγώνες στίβου. 
Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε ότι με τα νέα δεδομένα στον χώρο του στίβου το Δημοτικό στάδιο της Νεάπολης θα μπορούν να φιλοξενούνται από πανκρήτιοι έως και διεθνής αγώνες γεγονός που σαφώς και θα αναδείξει τον τοπικό αθλητισμό αλλά και θα προσθέσει και στην τοπική ανάπτυξη και οικονομία. 
Επιπλέον δε θα αποτελέσει ο χώρος του γηπέδου και σημείο συνάντησης όλων όσων από τους πολίτες θα θέλουν να αθληθούν και να βοηθήσουν την σωματική τους υγεία και κατάσταση από την στιγμή που το γήπεδο θα διατίθεται και για την χρήση  του από το κοινό.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ