in , , ,

Και οι ερασιτέχνες ψαράδες έχουν την …πίτα τους.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων Αγίου Νικολάου που διοργανώθηκε στο κέντρο «Καλύβα» στις Λίμνες την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.
Σε μια άψογη κατά γενική ομολογία διοργάνωση, πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου διασκέδασαν σε μια βραδιά που τα είχε όλα, όπως καλό φαγητό και ποτό, χορό και τραγούδι και άφησε τους καλεσμένους με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ακολούθησε το κόψιμο της πίτας από τον Πρόεδρο και το Συμβούλιο του Συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, εκπρόσωποι της Μαρίνας και του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου. Φέτος τυχερός στο φλουρί ήταν ο Κώστας Λυράκης, που έλαβε ως δώρο μια ασημένια εικόνα του Αγίου Νικολάου, προστάτη των ναυτικών. Ακολούθησαν ακόμα πολλά και πλούσια δώρα στην λαχειοφόρο αγορά. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τα μέλη, τους χορηγούς, τους δωροθέτες, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση της βραδιάς.