in , , ,

Κοινό ψηφοδέλτιο απο τους φοιτητές του ΤΕΙ Αγ. Νικολάου.

 Με μικρή συμμετοχή σπουδαστών πραγματοποιήθηκε η διαδικασία των φοιτητικών εκλογών χθες και στο ΤΕΙ Αγίου Νικολάου. Συμμετοχή  φοιτητών στην γενική συνέλευση (Περίπου 50 άτομα).

Η εκλογή των μελών των εκπροσώπων του Δ.Σ των φοιτητών έγινε χωρίς να στηθεί κάλπη από την στιγμή που οι φοιτητές αποφάσισαν να μην κατέβουν συνδυασμοί αλλά να στηριχτεί ένα κοινό Δ.Σ που αντιπροσωπεύει όλους τους φοιτητές. 
Στάση που μόνο ωριμότητα δείχνει από τους φοιτητές του τμήματος του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου που δεν παρασύρονται με συμμετοχή σε κόμματα και δεν περιπλέκουν την κοινή τους στάση στα θέματα που τους απασχολούν χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν κομματικές αγκυλώσεις.   

Στην Γενική συνέλευση που έγινε όπως μας ενημέρωσε ο Μανόλης Κορνιλάκης, εκπρόσωπος των φοιτητών, αποφασίστηκε το νέο Δ.Σ των φοιτητών να αποτελείται από τους:
1. Βορριζανάκη Άρτεμις-Ελευθερία . 
2. Ζαιμάκης Εμμανουήλ, 
3. Κεφαλιανός Πελοπίδας, 
4. Μαυρογενάκης Νικόλαος, 
5. Τσέρου Πολυξένη, 
6. Διαμαντόπουλος Τιμολέων, 
7. Καλλέργης Ιωάννης.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει μεταξύ τους η επολογή των θέσεων στο προεδρείο τους.
 Σε ότι αφορά θέματα που τους απασχολούν στην παρούσα φάση οι φοιτητές εστιάζουν στο πρόβλημα που ε΄χουν με το ΚΤΕΛ όπου υπάρχει μια «μικρή εκμετάλλευση» όπως την χαρακτηρίζουν προς τους φοιτητές. 
«Τα λεωφορεία δεν σταματούν πάντα σε στάσεις ενώ σήμερα είχαν βάλει το αστικό για το δρομολόγιο και οι πρωτοετής δεν γνώριζαν διότι δεν έγραφε προορισμό και παραλίγο να το χάσουν.» είπαν και ζητούν να γίνει κάτι ώστε να υπάρχει σωστός προγραμματισμός των δρομολογίων.

ΘΑΝΟΣ Κ.