Κουνενάκης γράφει σε Όλγα

Κουνενάκης γράφει σε Όλγα
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim

Επιστολή του  Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη, στην Υπουργό Τουρισμού κα Ολγα Κεφαλογιάννη, σχετικά με τη μετονομασία της ΑΣΤΕΑΝ  σε Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ).   

κ.Υπουργέ,
       Πληροφορηθήκαμε ότι στο νέο νομοσχέδιο για τον τουρισμό, περιλαμβάνεται η μετονομασία της ΑΣΤΕΑΝ  σε Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης(ΑΣΤΕΚ).

      Σας είχαμε ενημερώσει στη  συνάντηση που είχε γίνει στο γραφείο σας, παρουσία και των Βουλευτών του Νομού  καθώς και εκπροσώπων φορέων  της περιοχής  για την αναγκαιότητα παραμονής της ΑΣΤΕΑΝ στον Άγιο Νικόλαο καθώς επίσης  και για την αναβάθμιση των σπουδών της.

      Λόγω της προεκλογικής περιόδου που διανύαμε τότε, ζητήσατε και εμείς αποδεχθήκαμε να συζητηθεί το αίτημά μας μετά τις εκλογές.

     Στο μεσοδιάστημα και πριν την κατάθεση του σχεδίου Νόμου, δεσμευθήκατε ότι θα έρθουν  στον Άγιο Νικόλαο στελέχη του Υπουργείου σας, για να συζητήσουμε τα θέματα της ΑΣΤΕΑΝ, το θέμα των υποδομών  κλπ  ώστε να βρεθεί μια κοινή λύση.

    Αυτό δυστυχώς δεν έγινε μέχρι σήμερα και αντιθέτως βλέπουμε να έχει κατατεθεί το σχέδιο Νόμου.

    Παρακαλούμε ως εκ τούτου να υλοποιηθεί αυτή η υπόσχεσή σας και να έχουμε μια συνάντηση με εκπροσώπους του Υπουργείου σας , το συντομότερο δυνατόν.

    Πιστεύουμε  ότι αυτό θα είναι  προς όφελος του τουρισμού και της λειτουργίας της Σχολής και μπορεί να βρεθεί  μια κοινά αποδεκτή λύση.
   Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος  Αγίου Νικολάου

anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50 4-11-geseex50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban