in , , , ,

Κούρεμα ή ξύρισμα; κάντο όπως παλιά, σήμερα.

Ο καλός σύγχρονος μπαρμπέρης ή κουρέας ή παραδοσιακός κομμωτής ή όπως βολεύει τον κάθε ένα είναι ένα από τα λίγα που ένας άντρας κυρίως θεωρεί αποκλειστικά δικό του στις μέρες μας. Ήδη νεά κουρεία ή μπαρμπέρικα ή κλπ κλπ κλπ έχουν κάνει ξανά την παρουσία τους αισθητή στις πόλεις της χώρας. Τα νέα αυτά σημεία καλλωπισμού και φροντίδας των αντρών  δεν ξεχνούν την παράδοση, και πάνω απ’ όλα, είναι μέσα στην εποχή του. Ο νέος μπαρμπέρης γνωρίζει καλά τη δουλειά του, μπορεί να την προσαρμόσει στις σύγχρονες απαιτήσεις και είναι πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί σε ό, τι ζητήσει ο πελάτης.

Εκτός από την τεχνική, ο καλός μπαρμπέρης πρέπει να μπορεί να ερμηνεύει την ψυχοσύνθεση του πελάτη του και να είναι έτοιμος να κάνει και ένα βήμα παραπέρα. Η σχέση πελάτη-μπαρμπέρη, ειδικά ύστερα από μερικές επισκέψεις, παγιώνεται και γίνεται μοναδική καθώς ένας καλός μπαρμπέρης θυμάται πως θα μιλήσει στον κάθε του πελάτη  Οι παλιοί έλεγαν ότι ο μπαρμπέρης και ο ράφτης πρέπει να διατηρούν σχέση ζωής με τους πελάτες τους.

5-12-16-dhmhtyrhs-2

Ένα τέτοιο στέκι στον Άγιο Νικόλαο είναι και το Barbericon Groom του Δημήτρη Φαρσάρη ο οποίος πάντα ευγενικός και φιλόξενος, διακριτικός και επικοινωνιακός συνομιλεί με τον πελάτη, δεν τον κουράζει με τις προσωπικές του φλυαρίες και κάνει το καλύτερο για αυτόν.

 

Με κούρεμα και ξύρισμα σαν τον παλιό καλό καιρό, με κερασμένο καφεδάκι, κονιάκ ή ότι άλλο και με καλές μουσικές πάντα στον χώρο του είναι η ιδανική επιλογή για άντρες όλων των ηλικιών.

5-12-16-dhmhtyrhs

Θα τον βρείτε 5ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 10 στον Αγιο Νικόλαο και στο τηλ 28410 89677 όλες σχεδόν τις ημέρες και χωρίς ραντεβού θα εξυπηρετηθείτε άμεσα.

 

Μην διστάσετε να ξυριστείτε και θα απολαύσετε στο τέλος ένα μοναδικό μασάζ προσώπου που δύσκολα θα σας κάνει να σηκωθείτε από την καρέκλα του.

 

Ευγενικός, καθαρός και οικονομικός τρόπος για μια νέα εμφάνιση