in , ,

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο νεαρός μετά το τροχαίο τα ξημερώματα στον Άγιο Νικόλαο!

Αιμόφυρτος και χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε στην άκρη του δρόμου ο μοτοσικλετιστής που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του κοντά στον Βιολογικό Καθαρισμό του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 35χρονος Στέφανος οδηγούσε τη μηχανή του ερχόμενος από Ιεράπετρα όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά.

Το περιστατικό όπως έχει ήδη γραφτεί, σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης με τον 35χρονο άνδρα να εντοπίζεται από μία γυναίκα που περνούσε τυχαία από το σημείο. Ενημερώθηκαν άμεσα Αστυνομία και ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όμως εκεί οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Ηράκλειο. Δίχως καθυστέρηση, ο 35χρονος Στέφανος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ και έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, η κατάσταση του είναι κρίσιμη και γι’αυτό παραμένει σε καταστολή. Οι γιατροί περιμένουν να περάσουν οι επόμενες ώρες και στη συνέχεια θα επιχειρήσουν να τον ξυπνήσουν. Ο 35χρονος μοτοσικλετιστής φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι τα οποία προσπαθεί αντιμετωπίσει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου. Στο πλευρό του τα αδέλφια του και οι γονείς του που προσεύχονται για το καλύτερο…

ΠΗΓΗ: ekriti.gr