in , , ,

Μήνυμα ελήφθη, για την τοπική Ν.Δ

Όπως είναι γνωστό, την έκπτωση του Προέδρου της Δημοτικής Οργάνωσης Αγίου Νικολάου κ. Γιάννη Λουκάκη, αποφάσισε η κεντρική κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την απόφαση που είχε λάβει η Δημοτική Οργάνωση για στήριξη του Δημοτικού Συνδυασμού του κ. Πανίκου Καρατσή.

Το κλίμα που δημιουργήθηκε απασχόλησε κεντρικά το κόμμα, δεδομένου ότι καταγράφηκε μια ενέργεια που αντίκειται στις διαδικασίες του, η οποία προκάλεσε δημόσια συζήτηση, αντιπαραθέσεις και αρνητικές εντυπώσεις για τη λειτουργία του κόμματος σε μια περίοδο προεκλογική.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τις εξελίξεις αυτές στον τοπικό κομματικό μηχανισμό του κυβερνώντος κόμματος, οδήγησε σε κεντρικό επίπεδο στην απόφαση να παρέμβουν εγκαίρως, όχι μόνο για να λήξει το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά και να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν υπάρχουν περιθώρια για παλινωδίες και για στρατηγικές που δεν υπηρετούν την ενότητα του κόμματος αλλά και την καταστατική λειτουργία.

Για το λόγο αυτό κατέβηκε στην Κρήτη ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού κ. Γιώργος Παντάκης, ο οποίος αφού επισκέφθηκε τους άλλους νομούς της Κρήτης, έφτασε και στο Λασίθι, όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στη Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου της Ν.Δ., κατά την οποία συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και δράσεις που πρέπει να γίνουν από το κόμμα.

ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ
www.anatolh.com