in , , , ,

Μαθητές εν…δράση.

Η παραλία της Άμμου Αγίου Νικολάου διαθέτει πολύχρωμα και γεμάτα φαντασία χάρτινα σταχτοδοχεία τα οποία με πολύ μεράκι και διάθεση για την προστασία του περιβάλλοντος κατασκεύασαν οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγίου Νικολάου.

Ήταν μία ακόμα από τις πολλές δράσεις της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου όπου οι μαθητές οι εκπαιδευτικοί Μαρία Μαλανδράκη, Μαριάννα Σταυρουλάκη και Γιώργος Μαυροειδής μαζί με την βοήθεια και την συμπαράσταση του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. και της αντιπροέδρου Μαρίας Κωστάκη τοποθέτησαν στη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία πλαζ στο Παλιό ΚΤΕΛ, αυτοσχέδια σταχτοδοχεία για τους λουόμενους καπνιστές. 
«Μ’ αυτό τον τρόπο συμβάλουμε ως “ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ” στην προστασία του περιβάλλοντος και των ακτών» σχολίασαν οι εκπαιδευτικοί ενώ σαφώς και την  ίδια στιγμή δίνουν ένα παράδειγμα σε όλους.

 Με δράσεις απλές και εύκολές και πάνω από όλα με την πίστη ότι και μόνοι μας οι ομάδες, τα σχολεία, οι σύλλογοι ακόμα και οι παρέες μπορούμε να κάνουμε πράγματα για εμάς και τον τόπο μας. 
Εύκολα, δημιουργικά με φαντασία να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για το κοινό καλό, οι υπέροχοι μαθητές του ΕΕΕΕΚ και οι εξαιρετικοί καθηγητές του το κάνουν πράξη συχνά και πολύ επιτυχημένα.
ΘΑΝΟΣ Κ.