in , , , ,

Μουσική Πανδαισία στην λίμνη [PICS]

Μουσική Πανδαισία το Σάββατο 16 Ιουλίου στην Λίμνη του Αγίου Νικολάου. Σε μια λίμνη διαφορετική πλημμυρισμένη από πολύ κόσμο διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων αφού ήταν και ξένοι επισκέπτες. Από την  Φιλαρμονική του Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με την Παιδική χορωδία του Ωδείου Τέχνης.
Η όμορφη βραδιά ξεκίνησε με την πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων της Φιλαρμονικής Μαρία Αλεξάκη παρουσιάζοντας το ξεκίνημα και την πορεία της Φιλαρμονικής έως τώρα. Η Φιλαρμονική του Δήμου μας έχει μια διαφορετική εξέλιξη ,εκτός από τα παλιά μέλη που χρόνια είναι πιστοί στο σύνολο έχουν προστεθεί και παιδιά προσφέροντας μηνύματα αισιοδοξίας και συνέχισης στην ύπαρξη της Φιλαρμονικής.
 
Τα οποία μετά από πολλές συνεχείς πρόβες έχουν δέσει πολύ καλά με τα παλαιότερα μέλη .
16 7 19 fialrmo 1
Στην συνέχεια ο Αρχιμουσικός Μανώλης Σπυριδάκης ευχαρίστησε τους γονείς που του εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους ,την κ. Ρένα Παναγιωτάκη για την συνεργασία τους με το Ωδείο Τέχνης ,τους συνεργάτες του ,τον ΠΑΟΔΑΝ και τον πρόεδρο κ. Χάρη Αλεξάκη ,τον Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό και τον Σύλλογο Φίλων Φιλαρμονικής. Στην συνέχεια ξεκίνησε το υπέροχο μουσικό ταξίδι με ακούσματα από τραγούδια μοντέρνα αλλά και κλασικά παρμένα από κινηματογραφικές και τηλεοπτικές σειρές.
16 7 19 fialrmo 2 16 7 19 fialrmo 3
Εκτός από την τέλεια σύμπραξη της Φιλαρμονικής με την Παιδική Χορωδία του Ωδείου Τέχνης είχαμε την χαρά να ακούσουμε και την υπέροχη γλυκιά φωνή της Χρυσής Τζάβλα σε συνοδεία με την κιθάρα του τον Βαγγέλη Περάκη. Την βραδιά έκλεισε φανερά ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ  Χάρης Αλεξάκης  επισημαίνοντας ότι το έργο της  Φιλαρμονικής του Δήμου μας πρέπει να παρουσιαστεί και σε άλλα μέρη .
 
ΜΑΡΙΑ ΚΑΣΩΤΑΚΗ