Μπαλάκι του πινκ πονκ ξανά οι εργαζόμενοι

Μπαλάκι του πινκ πονκ ξανά οι εργαζόμενοι
 30-5-europlan-154x53 24-10-zaxarias-anim-114x53 7-11-lift-anim-139x50 11-11-karnagio-73x40 animx130-bueno 30-10-darts-brok-anim

Επιστολή Διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ για την 7η μετακίνηση εργαζόμενου προς τα Νοσοκομεία του Ηρακλείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Κνωσού 2-4 Άγ. Νικόλαος
Τηλ. 2841026604
Προς: 7η ΥΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Διοικητή κ.Αντώνη Γρηγοράκη
                               Υποδιοικητή κα Άννα Τριχοπούλου
                               Υποδιοικητή κ. Γιώργο Λυρώνη
Κοινοποίηση:
-κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, Βουλευτή Λασιθίου Ν.Δ.
-κ.Κωστή Δερμιτζάκη, Βουλευτή Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ
-κ. Πελαγία Πετράκη, Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου
-κ. Δημήτρη Κουνενάκη, Δήμαρχο Αγίου Νικολάου
-κ. Αντώνη Ζερβό, εκλεγμένο Δήμαρχο Αγίου Νικολάου
-Διοικητή Νοσοκομείου Λασιθίου κ.Μανώλη Μακρονικολάκη
-Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
Άγιος Νικόλαος 24/7/14
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την υπ αριθμ 8428/17-7-14 απόφαση του διοικητή της 7ης Υπε κ. Α. Γρηγοράκη με την οποία εγκρίνεται μία ακόμα (η έβδομη) μετακίνηση εργαζομένου του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου προς Νοσοκομείο του Ηρακλείου.
Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη εντελώς αιφνιδιαστικά (χωρίς να ζητηθεί η γνώμη του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου) και λίγες ημέρες μετά τον αγιασμό της νέα ΜΕΘ όπου παρέστησαν οι υποδιοικητές της ΔΥΠΕ και υποσχέθηκαν κάθε δυνατή στήριξη στη λειτουργία της μονάδας. Όμως αντί για στήριξη βλέπουμε ότι συνεχίζεται από τη ΔΥΠΕ η αφαίμαξη του Νοσοκομείου μας σε προσωπικό παρά την τεράστια έλλειψη την οποία όλοι αναγνωρίζουν.
Μάλιστα η ειδικότητα της εργαζόμενης που μετακινείται είναι απαραίτητη για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για την οποία οι υποδιοικητές της ΥΠΕ μόλις πριν λίγες ημέρες υποσχόταν κάθε δυνατή στήριξη, και τώρα την αποδυναμώνουν με αυτή την απόφαση μετακίνησης.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΣΥΝΕΤ το Νοσοκομείο ΑΓ. Νικολάου τα τελευταία δύο χρόνια έχει χάσει το ¼ του προσωπικού του λόγω συνταξιοδοτήσεων και μετακινήσεων που μένουν αναντικατάστατες λόγω του παγώματος των προσλήψεων εξαιτίας της εφαρμογής των όρων του Μνημονίου και της υπακουής της κυβέρνησης στις διαταγές της Τρόϊκας. 
Γι αυτό ζητούμε:
1)    Να προχωρήσετε άμεσα σε αντικατάσταση των 7 εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου που με αποφάσεις σας έχετε μετακινήσει στα Νοσοκομεία του Ηρακλείου.
2)    Στην επερχόμενη κατανομή των μόνιμων θέσεων προσωπικού της προκήρυξης του Υπουργείου Υγείας (κατανομή που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει από τις ΔΥΠΕ ανά Νοσοκομείο) να μη συνεχίσετε τη στάση σας εις βάρος του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου (όπως κάνετε με τα κονδύλια των εφημεριών), αλλά να κατανείμετε δίκαια τις θέσεις σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των Νοσοκομείων για ενίσχυση σε προσωπικό.
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος   η Γραμματέας
Γ. Μανουσάκης   Π. Κιτοπούλου
anim-v-mathisi_250  30-3-kotsov-200 11-6-foroepilisis-104x50 4-11-geseex50
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

29-8-fpa-400-ban