in , ,

Νέα προθεσμία για τους έξι…

Ο τεράστιος όγκος της δικογραφίας, που ξεπερνά τις 10.000 σελίδες, μετέθεσε τελικά το χρόνο μετάβασης των 6 βασικών κατηγορουμένων της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στην Κρήτη στο γραφείο του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Έτσι ζητήθηκε και θα γίνει αύριο στις 8.30 το πρωί η απολογία των πρώτων τεσσάρων  και τη Δευτέρα στις 9 το πρωί των άλλων δύο.

Οι ποινικές διώξεις που τους άσκησε ο Εισαγγελέας το βράδυ της Τετάρτης είναι βαρύτατες και κακουργηματικού χαρακτήρα καθώς κατά περίπτωση διώκονται για  απάτη σε βάρος  του Δημοσίου, σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία , νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, τοκογλυφία, εκβίαση, απάτη στο Δικαστήριο και κακουργηματική απάτη.

Οι διώξεις δεν αφορούν μόνο στους 6 που εντοπίστηκαν την περασμένη Τρίτη και συνελήφθησαν στην Κρήτη αλλά και άλλους δύο συνεργούς τους που ζουν στο εξωτερικό καθώς και 2 ακόμα πρόσωπα που φέρονται να έχουν συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση και παραμένουν επίσης ασύλληπτα…

Ε.Β