in ,

Να είμαστε όλοι εκεί για τον μικρό Γιώργο,audio

Ο πρόεδρος της ΑΕΝ Κώστας Καστελλιανάκης μίλησε στην εκπομπή του Λατώ 103,3 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια για την εκδήλωση με την συμμετοχή  των πρωταθλητών του EURO 2004 στην Νεάπολη και ζήτησε το αυτονόητο, οι κερκίδες και όχι μόνο αν γεμίσουν απο κόσμο βοηθώντας τον μικρό Γιώργο που αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με την υγεία του να ταξιδέψει στην Γαλλία.

Η Αθλητική Ένωση Νεαπολης, ο Π.Σ.Α.Π. , με τους πολύτιμους Συνδιοργανωτές:
Α Ο Βραχασίου, Αναπτυξιακός Σύλλογος Σισίου, Μορφωτικός Σύλλογος Μιλάτου, Πολιτιστικός Σύλλογος Βραχασίου “Ο ΑΝΑΥΛΟΧΟΣ”, Αγροτικός Συναιτερισμός Βραχασίου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σισίου, Σύλλογος Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου “ΡΕΑ”, Σύλλογος Γυναικών Μαλίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλίων, “Ξυνόχοντρος και Μουζουδιά”, διοργανώνουν Ποδοσφαιρικό Αγώνα ΑΓΑΠΗΣ με την Αντιπροσωπευτική Ομάδα Π.Σ.Α.Π όπου συμμετέχουν μεγάλες παρουσίες ποδοσφαιριστών από την Εθνική Ελλάδος 2004,
αλλά και άλλων που έχουν κοσμήσει το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Συναισθήματα δυνατά εκφράζονται όταν μαθαίνουμε οτι κάποιοι συνάνθρωποι μας δεν εχουν το κυριότερο για να περάσουν καλά τούτη την περίοδο, κάτι που δεν εχει ουτε αριθμούς ούτε και χρηματική αξία, δεν είναι ούτε πλούτη ούτε και περίσσια πράγματα, είναι απλά η υγεία τους!
Πως μπορείς να μείνεις αμέτοχος όταν μαθαίνεις οτι κάποιος συνάνθρωπος σου, ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για μικρό παιδί δεν έχει το κυριότερο…την ΥΓΕΙΑ του!
ΟΛΑ τα έσοδα του προγραμματισμένου αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Γιώργου για την αντιμετώπιση και την αποθεραπεία και της υγείας του!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ! ! !

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

Η προπωληση των εισητηρίων ξεκίνησε για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Γιώργου μας.

ΜΑΛΙΑ:
1. Καρύδης ρούχα – παπούτσια

ΣΙΣΙ:
1. Οβελιστήριο Stam-stam Stamatakhs
2. Σούπερ μάρκετ Φαιστός

ΜΙΛΑΤΟΣ:
1.Ταβέρνα Μερακλής

ΝΕΆΠΟΛΗ:
1. IDEA +
2. Σούπερ μάρκετ Μεθυμακης-Μηναδακης

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:
1. ΦΙΛΕΜΑ cafe
2. Bueno cafe
3. Molo cafe
4. Marine cafe

ΟΡΟΠΈΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ:
1. Αγροτικός Συναιτερισμος Οροπεδίου Λασιθίου