in

Ντου και… ξύλο από οπαδούς στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Σκηνικά που παραπέμπουν στο… παρελθόν εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Περίπου 50 οργισμένοι οπαδοί της ομάδας έκαναν κυριολεκτικά «ντου» στην προπόνηση και επιτέθηκαν φραστικά σε όλους τους παίκτες, ενώ υπήρξαν και χειροδικίες κυρίως κατά του Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Και όλα αυτά στην επίσημη «πρώτη» του Μάριου Ουζουνίδη, ο οποίος ήθελε να προετοιμάσει την ομάδα του με ηρεμία εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» τα είπαν σε πολύ έντονο ύφος για τις εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος, με αποκορύφωμα την ήττα-σοκ από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο.

Τα περισσότερα άκουσαν οι Ιμπάρμπο, Ζέκα και Κουτρουμπής, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών κινήθηκαν απειλητικά προς τον Κολομβιανό και όταν άρχισαν οι πρώτες… ψιλές, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των ψυχραιμότερων!

Λίγο πριν αποχωρήσουν από την προπόνηση, οι οπαδοί απευθύνθηκαν και προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη, λέγοντάς του, επίσης, σε έντονο ύφος:

«Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα δεν είναι φυσιολογικά. Δεν ξεχνάμε πως το καλοκαίρι βρέθηκες κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά θα περιμένουμε να δείξεις τη δουλειά σου και θα σε κρίνουμε…».

in.gr