in , , , ,

«Οι άνθρωποι δε σταματούν να παίζουν επειδή γερνάνε αλλά γερνάνε επειδή σταματούν να παίζουν», αντεχεις;

Αλήθεια, το γνωρίζουμε καλά πως η ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, τελευταία ημέρα των αποκριών, δεν είναι και η καταλληλότερη μέρα για τη διοργάνωση ενός διαγωνισμού ψυχαγωγικών παιχνιδιών όπως είναι το ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ, ΤΑ ΒΕΛΑΚΙΑ, ΤΟ ΤΑΒΛΙ ή ΤΟ PRO EVOLUTION SOCCER στην αίθουσα ΕΠΑΛ στη ΝΕΑΠΟΛΗ.

 Όμως η διοργάνωση αυτή, γίνεται για χάρη του ΓΙΑΝΝΗ Κ.του Γιάννη Κομνηνού που πρόσφατα χάσαμε, πρώτου προέδρου του συλλόγου μας, ενός ανθρώπου με μοναδική προσωπικότητα, που πέρασε από τη Νεάπολη αλλά δεν θα φύγει ποτέ και σίγουρα θα ‘θελε να δώσει μια εναλλακτική ευκαιρία σε όσους δεν επιθύμησαν ή δε μπόρεσαν να παρευρεθούν στο καρναβάλι στο Ρέθυμνο ή σε οποιαδήποτε άλλη αμιγώς αποκριάτικη εκδήλωση! 
Άλλωστε η αποκριάτικη μεταμφίεση δεν είναι ασύμβατη με το παιχνίδι, μπορείτε να παίξετε τάβλι ή βελάκια ή προ, ακόμη κι αν φοράτε περούκα ή βατραχοπέδιλα ή φέρνετε μυρωδιές από την Αραβία. 
Ίσως με το πινγκ πονγκ να χρειαστούν κάποιες «περικοπές» στη στολή για να πετύχετε το σερβις και για να μη μπερδεύονται τα πόδια σας, αν και οπωσδήποτε θα υπάρχουν γιατροί σε ετοιμότητα, όμως τίποτα δεν είναι απαγορευτικό. 
Σας προκαλούμε και σας προσκαλούμε να παίξετε εφευρετικά και ευρηματικά ερχόμενοι με πρωτότυπες ή όχι μεταμφιέσεις. Σε κάθε περίπτωση και μόνο το να παίζει κανείς μεταμφιεσμένος είναι πρωτότυπο!!!
Ακόμη κι αν δε θέλετε να παίξετε με διαγωνιστικό προφίλ αλλά πολύ απλά θέλετε να πάιξετε ένα χαλαρό φεύγα ή να ρίξετε ένα βελάκι ή να θυμηθείτε πως είναι να κρατάτε τη ρακέτα του πινγκ πονγκ, μπορείτε να περάσετε και να εκτονωθείτε ελεύθερα από τις 11.00 έως τις 12.00 το πρωί.
 Προσοχή, αν κατά την ελεύθερη αυτή εκτόνωση, σας δημιουργηθεί μια ξαφνική έξαψη και αποφασίσετε να γίνετε τελικά «διαγωνιστικός» (μα όχι ανταγωνιστικός), ή αν είστε ανάμεσα στους αναποφάσιστους που γίνονται αποφασιστικοί την τελευταία στιγμή, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας (3 €) για οποιοδήποτε παιχνίδι (με δυνατότητα επιλογής ενός από τα τέσσερα) αυστηρώς μέχρι τις 12.00. 
Διότι στις 12.30 μμ θα ξεκινήσει ο διαγωνισμός ο οποίος περιλαμβάνει και έπαθλο για τους πρώτους νικητές-είναι μυστικό- μόνο αν έρθετε θα το μάθετε…
Αν πάλι θέλετε απλά να παρακολουθήσετε τους διαγωνιζόμενους ή να πιείτε τον καφέ σας σε μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα ή σας τρώει η περιέργεια να μάθετε ποιό θα είναι το έπαθλο τελικά, θα υπάρχει χώρος και για εσάς, με εντελώς ελεύθερη είσοδο!!!
Είναι πολλοί εκείνοι που βοηθούν στη διοργάνωση αυτή και πραγματικά τους αξίζει ευχαριστήριο κείμενο κατ’ αποκλειστικότητα, τους αξίζει όμως και επιβεβαίωση από την πλευρά σας. 
Σας περιμένουμε όλους πολύ μικρούς, μικρούς, μεγάλους και μεγαλύτερους από τις 11.00 π.μ έως «άγνωστον» μ.μ, την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 στο Διαγωνισμό Παιχνιδιού Γιάννης Κ. στην αίθουσα ΕΠΑΛ στη Νεάπολη για να εκτονωθούμε ευχάριστα και εναλλακτικά αποκριάτικα!
Και μην ξεχνάτε: «Οι άνθρωποι δε σταματούν να παίζουν επειδή γερνάνε αλλά γερνάνε επειδή σταματούν να παίζουν» Oliver W. Holmes.
Εκ μέρους του Δ.Σ
Τηλ.επικοινωνίας: 694 78 08 7 74
Blog: filoi-nosokomeiouneapolis.blogspot.gr