in

Οι δίδυμες που έγιναν πλούσιες βγάζοντας belfies (VIDEO – PICS)

Είναι δίδυμες, είναι αφύσικα ζουμερές και έχουν καταφέρει να βγάζουν πολλά λεφτά κάνοντας την ανάρτηση των belfie φωτογραφιών επάγγελμα.
Οι 30χρονες Nadia και Dana Bruna από την Αργεντινή έχουν τεράστια οπίσθια, πλαστικό πρόσωπο και βγάζουν 30.000 ευρώ το μήνα από την καθημερινή ανάρτηση φωτογραφιών στους λογαριασμούς τους στα social media.
Η περιφέρειά τους που φτάνει τα 102 εκατοστά είναι αποτέλεσμα χειρουργικών επεμβάσεων τις οποίες έχουν κάνει χωρίς να τις πληρώσουν γιατί διαφημίζουν το αποτέλεσμα στο Διαδίκτυο. Οι δύο αδερφές που εκτός από τα οπίσθιά τους έχουν κάνει και άλλες επεμβάσεις απολαμβάνουν πολυτελή ζωή στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι ίδιες μιλώντας για το σώμα τους αποκάλυψαν ότι για να αποκτήσουν την περιφέρεια που έχουν χρειάστηκε να τους αφαιρέσουν τρία κιλά λίπους από άλλα σημεία του σώματός τους και να τα βάλουν εκεί.
«Τα οπίσθιά μας ήταν ήδη παχουλά. Τα είχαμε πάντα. Εξάλλου δεν είναι δύσκολο να έχεις μεγάλα οπίσθια. Πριν από έξι χρόνια βρήκαμε έναν πολύ καλό χειρουργό και κάναμε τη μεταφορά λίπους. Το αποτέλεσμα είναι τέλειο», λέει η Nadia και συνεχίζει: «Κάνουμε τις επεμβάσεις γιατί είμαστε ματαιόδοξες. Είμαστε ματαιόδοξες γυναίκες και όσες περισσότερες επεμβάσεις κάνουμε τόσο περισσότερες θέλουμε».

«Είμαστε προικισμένες με καμπύλες γιατί στο αίμα μας κυλάει βραζιλιάνικο αίμα. Είναι εύκολο να έχουμε και να διατηρούμε το σώμα μας. Στην αρχή ένιωθα άσχημα, κάτι σαν αντικείμενο του σεξ για τους άνδρες. Μια μέρα όμως το ξεπέρασα και το είδα από άλλη οπτική. Το έκανα επάγγελμα και βγάζω πολλά λεφτά», λέει η Dana.
Οι δίδυμες έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο Instagram.


protothema.gr